Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális az, ha ennyi idősen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, ha ennyi idősen öreglánynak érzem magam?

Figyelt kérdés

Még "csak" 21 éves vagyok (pár nap és töltöm a 22-őt),de még is úgy érzem mintha 50 lennék.Semmi életem sincsen sajnos.Nincsen párom,nincsenek barátaim,magányos vagyok,nem járok el bulizni.Fura,hogy többen azt mondják,hogy fiatal vagyok még meg túl gyerekes,járjak el bulizni(sosem voltam ez a bulizós típus,de sokszor vágytam rá).Többen pedig azt mondják,hogy 21 éves felnőtt nő vagyok,van jogom a saját utam járni,felelőséggel tartozom önmagamért.

Több ismerősöm ennyi idősen még bulizik(kicsit gyerekes),viszont vannak oylanok akiknek 20-21 évesen már férjük/feleségük van netán gyerekük.Egyik csoporttársam 22 éves és azt mondta,h 2-3 éven beül gyereket szeretne és,h már 16 évesen kiélte magát azt szeretné,ha a jelenlegi barátja elvenné.Egy másik csoporttársam 20 éves neki 34 éves barátja van és Ő is hozzá szeretne menni.Egyik srác ismerősöm szintén 21 éves és ő azt mondta,h már kinőtt a bulizásból.És még sorolhatnám.Ez normális ebben a korban?

Most nyáron még azt éreztem,h fiatal vagyok ki kell magam élni ezért tartottam egy "fiatalság záró" nyarat,mert úgy voltam vele lehet ez az utolsó lehetőségem. Érdekes ilyenkor gyerekes(ebb)fiatalokkal találkoztam. Majd a „kiélős” korszakom egy depis időszak váltotta fel,ezalatt a pár hónap alatt úgy éreztem,hogy felnőttem,úgy érzem öreg vagyok. Hamarosan be kell fejeznem a sulit dolgoznom kell,ez frusztrál,mert még lennék fiatal. Vallásos családban nőttem fel így a buli,pasik sok minden kimaradt(bár pasiból és egy két iszogatásból nekem is jutott.) A családom nem enged önálló utat járni,család egy része teljesen,erőszakosan rám van telepedve meg amúgy sincs életem. Eléggé kétségbe vagyok esve meg el vagyok keseredve.

Értelmes,kultúrált válaszokat várok! Nem vagyok kíváncsi az alpári,bunkó megjegyzésekre!

Nagyon köszönöm!

2013. febr. 19. 01:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ismerek olyan lányt(inkább nőt), aki harminc akárhány évesen még fesztiválokra és koncertekre jár bulizni és keresi a megfelelő embert maga mellé :) Ha ő nem öreg, akkor te se lehetsz az :) Nem vagy semmiről se lemaradva, csak egy kicsit jobban kell igyekezned megtalálni a megfelelő embereket magad mellé, akikkel kitudsz mozdulni :)
2013. febr. 19. 14:13
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Sorstársaimnak kívánok sok kitartást és szerencsét!

Szeretnék ismerkedni,mert jó lenne meg próbálok is,de a helyzetem elég bonyolult több szempontból is.Depresszióval küzdök ami nehezíti a helyzetem.

A szüleim pedig nem engednek el bulizni,pasim se lehet(tudom szánalmasan) hangzik,de ez van.Próbáltam megbeszélni velük a dolgokat,de felesleges nem egyszerű velük...

2013. febr. 19. 20:46
 13/13 anonim ***** válasza:
én is huszonegy vagyok és bár nem érzem magam öreglánynak (bár már viszonylag rég volt kapcsolatom) néha gondolatban bakancslistát készítek. ez is kicsit furcsa dolog, hiszen még sok időm van kipróbálni mindazt ami érdekel, és általában elégedett vagyok az életemmel, de úgy tűnik mindenkinek vannak ilyen periódusai
2013. febr. 19. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!