Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MAgam alatt váom a fát, miért vagyok ekkora majom?
A barátnőmet egyfolytában megsiratom, mert nem tudom elfelejteni amúltját, azt, hogy neki volt másik barátja rajtam kívül illetve azt is hogy állandoan rá írogatott az egyetemi évfolyamtársaira(kettőre) és még amikor nem jöttünk össze csak elsőre taliztunk, akkor aznap volt pont a gólyabáljuk és nyert egy kávéskupont, és meg akarta hívni az évfolyamtársát kávézni, nem tudome zt lenyelni, igaz akkor még nem voltunk együtt, amikor ezt írta utána 4 nappal jöttünk össze
komolyan néha azt hiszem én valami skizofrén állat vagyok, aki belehal a féltékenységbe
de egyedül attől félek h elüldözöm magam mellől ezt a leányzót, ettől rettegek de egyszerűen hajta dolog nem bíroke llenálni neki ez egy nagyon rossz állapot, volt már valakinek ilyene? szívesen elbeszélgetnék lányokkal fiukkal erről, akár facebokon is.
u.i: anyai papám is ilyen féltékeny volt a feleségével kapcsolatban(szinte kikészítette a feleségét), és anyám is féltékeny alkat
Szerintem neked orvoshoz kéne fordulnod, ez brutálisan beteges.
Azt már nem is mondom, hogy egyetlen ilyen húzás a páromtól, és komolyan elbeszélgetnék vele. Szóval irány a pszichológus, mert ez nem normális állapot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!