Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány barátom 8éve szerelmes vagyok belé és még 4 évig egy osztályba járunk. Tudja hogy szerelmes vagyok belé de álítólag csak azért nem akar járni velem mert az eggyik legjobb barátja vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 01:08
1/19 anonim válasza:
felejtsd el... itt a nyár és a remek alkalom hogy kiverd a fejedből...:P
2/19 anonim válasza:
Foglalkozz a csajozással,tapasztaldki mi kell a nőnek ,olvasgass,gyakorolj,mérlegelj! Majd ha ez menni fog,tudni fogod ,hogy mit kell tenned!
3/19 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséged csak egy a gond ! Hogy még soha életembe nem volt barátnőm és fingom sincs mit kell csinálni.
2011. júl. 7. 01:13
4/19 Niburta válasza:
Nincs recept. Megy minden magától. Légy kedves, figyelmes. Az már félsiker.
5/19 A kérdező kommentje:
Köszi és mi van ha minden áron ezt a lányt akarom ?
2011. júl. 7. 01:22
6/19 anonim válasza:
Mit meg nem adnék egy ilyen fiúért:)
7/19 anonim válasza:
Ha nem akart veled járni, mi a rákér nem felejtetted már el?
8/19 A kérdező kommentje:
Köszi :)
Talán azért nem felejtem el mert szeretem és bármire képes lennék érte.A másik meg 8 éve ismerem és további 4 évig fogom ismerni.
2011. júl. 7. 12:09
9/19 A kérdező kommentje:
Na lécci valami értelmes tanácsot adjatok hogy hogyan tudnám meghódítani?
2011. júl. 7. 15:45
10/19 anonim válasza:
Ha az egyik legjobbbarátja vagy hivdd ki sokat...szervezz vele találkákat...és éreztesdd vele h szereted...ha sokszor eggyütt vagytok neki is leesik h miről van itt szó legjobb esetben...meg figyelj rá ...csak ügyelj h ne menjen át zaklatásba ez az egész ...mert akkor még meg haragudhat és hát ezt nem akarod...aztán meg kedveskedhetsz neki valamikkel..és a végén mikor már úgyérzed elcsattanhat egy csók is meglátod viisszacsókol e....és h mi a reakciója vh az én fantáziám ezt a fűben látja egy piknik nél szóal hajrá!!!:D:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!