Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány barátom 8éve szerelmes vagyok belé és még 4 évig egy osztályba járunk. Tudja hogy szerelmes vagyok belé de álítólag csak azért nem akar járni velem mert az eggyik legjobb barátja vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 01:08
11/19 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget.... na végre egy ember aki képes értelmesen válaszolni :)
2011. júl. 7. 16:34
12/19 A kérdező kommentje:
Csak van egy kis gond ! Ez a lány fél velem kettesben maradni hiába magyarázom neki hogy nem akarok mást csak beszélgetni nem akar. Egyszer vagyunk kettesben mikor hetente 2 szer futni megyünk nem tudom rávenni hogy 2-ten mennyünk el valahova. Mit tegyek ?
2011. júl. 7. 23:06
13/19 anonim válasza:
akkor nem vagy a legjobb barátja..xD
egyszerűen hívd el randira...
14/19 A kérdező kommentje:
mit mondjak neki pl: te én és egy koktél bár
pl: nem megyünk el valahova
2011. júl. 7. 23:31
15/19 anonim válasza:
Nincsmit...randihoz csak annyit h hetente kétszer futni jártok...gondolom füves pályán...v talán csarnokba nem tudom...a közelben viszont biztos van egy hely ahol van egy kis fű...és ott néhány haver segitségével beiktathatsz egy kis pikniket ők vigyáznak rá amig ti szaladtok...aztán meg aztmondod neki h valamit meg kell mutass neki egyszerűen meg oda viszed neked talán túl nyálas de ...neki biztosan be fog jönni v még egy kis tipp...ez nekem nagyon be jön ..szóval egy ilyennel szerintem bárkit leveszel a lábáról.. http://www.youtube.com/watch?v=Cz0rbxkG2bw megkérdzed h van e két perce rád..és eljátszod vele azt ami itt van ;)14/L amúgy
16/19 anonim válasza:
a te én és egy koktél bárról meg annyit h ezzel csak el ilyesztenéd
17/19 A kérdező kommentje:
Oké köszi...Még valamien tanács ?.... egy kicsit félek.
2011. júl. 8. 13:54
18/19 anonim válasza:
Ne félj ha a két perceset megcsinálod a karjaidban lesz szét folyva akár egy fagylalt:);)legalábbis én igz voltam vele.... Am az előbb kommentelő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!