Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem érdeklek senkit, mert egyedül vagyok és nincs miért boldognak lennem akkor hogyan játsszam el, hogy boldog vagyok?
Figyelt kérdés
Mindig azt mondják azután dőlnek az emberek miután már valaki talált egy kapcsolatot, de ha erre kilátás sincs akkor meg kell játszani máskülönben soha nem lesz senki.2013. márc. 17. 21:22
21/23 anonim válasza:
Én világ életembe úgymond egyedül voltam.Nem igazán vonz a társasági élet.Nehezen tudok beilleszkedni.Viszont nem vagyok boldogtalan.Elszoktam járni,sportolni.Így tudok emberekkel ismerkedni.És olyan témákról beszélgetni,ami engem is érdekel.Barátom mondjuk nekem sincs.Viszont van egy csomó dolog,amit szeretek.Ez ad nekem erőt.Így nem unatkozom,és nem érzem kilátástalannak az életem.Szerintem meg kell tanulnod egyedül is boldognak lenni.Hisz vannak olyan dolgok,amik boldoggá teszik az embert.
22/23 anonim válasza:
Hogy milyen mélyebb okok? Pl. a gyerekkorod, a családi háttér, az esetleg meg nem kapott szeretet és apa-/anyaminta stb. Az, hogy csak panaszkodsz, nem fog segíteni. Amíg negatív kisugárzással járkálsz, addig nem fogsz vonzani senkit. Rendbe kell raknod önmagad, meg kell változtatnod, amit lehet, vagy akkor pedig fogadd el, hogy soha nem lesz senkid, és ne panaszkodj.
23/23 anonim válasza:
Nekem sincs jüóformán társasági életem ,de migmás nőkhöz siman közelednek mondenféle szituációkban ,felém aztán nem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!