Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kezdjek neki? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek neki? (többi lent)

Figyelt kérdés
16 éves lány vagy facebookon bejelöltem egy srácot aki szintén szláv származűsú mint én, mivel szimpatikusnak tünt bejelöltem van 2 közös ismerősünk.Tehát bejelöltem és ennyi mivel szivesen megismerném mitcsináljak? vagy felejtsem el? facebookos ismerkedés kicsit gáz szerintem de mivel nincs más lehetőség arra hogy megismerjem csak igy tudom, viszont ha ráírok azthinné hogy midnen ismeretlen sráccal ezt csinálom... pedig egyáltalán nem igy van. hogyan kezdjek neki? mit irjak neki? annyit kell tudni a sracrol hogy szerintem most lesz 18 szal csak év különbség van köztünk. Mivel ő is orosz származású meg énis szerintem jol kijönnénk de lehet hogy nem .segitsetek kérlek hogy hogyan irjak rá. vagy csak lájkoljam a képeit vagy mi? egy picit kinosan érzem magam mrt a facebookos megoldás tényleg nem egy szimpatikus megoldás

2013. márc. 17. 17:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem értem miért gondolná azt hogy minden ismeretlenre ráírsz!?

Ird nekk hogy:szia

Aztán kérdezgess, érdeklõdj, ha megismerkedtetek hívd el valahova

2013. márc. 17. 18:05
 2/2 A kérdező kommentje:
mikről kérdezgessem?:S
2013. márc. 17. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!