Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezzel mit kezdjek?

Figyelt kérdés

Egyre gyakrabban ram tor az az eros erzes, hogy szeretnek egy baratot (szerelmet) akit atolelhetek, hozzabujhatok es megcsokolhatom. Semmilyen szexualis vonatkozas nincs ebben, csak egy eros vagy, hogy baratom legyen.

Viszont meg nincs, de van egy srac akivel flortolunk de ugy erzem sehova sem halad a dolog... Pedig jo lenne, es nem csak a jaras tenye miatt hanem mert tenyleg vonzodok hozza.

Szerintetek mit tegyek?

Nincs szeretethianyom, inkabb szerelmhianyom, de szerlmes erintes hiany...

Segitsetek!

L/14

2013. márc. 9. 22:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez még így lesz egy darabig, de megéri még egy pár évet várni egy igazi kapcsolatra.
2013. márc. 9. 22:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne tégy semmit, még is mit tehetnél? Majd kialakul...
2013. márc. 9. 22:22
 3/10 A kérdező kommentje:
De olyan rossz es annyira eros a vagy hogy hozzabujjak szerelmesen es megoleljem es megfogjam a kezet... :-(
2013. márc. 9. 22:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Vegyél egy alvómacit :)
2013. márc. 9. 22:28
 5/10 A kérdező kommentje:
Utolso: nem ertem hogy miert kell lealaznod. Mi rosszat mondtam? 14 eves vagyok... Ez a bajod talan? Vilagosan leirtam hogy semmilyen szexet nem akatok meg jopar evig kizarolag szerelmet ami kimerul az olelesben... Mert en azt hianyolom de nagyon.
2013. márc. 9. 22:41
 6/10 anonim ***** válasza:
bocsi :(
2013. márc. 9. 23:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is voltam így :D hát erre annyit tudok mondani hogy majd elmúlik xD de szerintem is még ráérsz :)
2013. márc. 9. 23:28
 8/10 anonim ***** válasza:

én nem csak a kezedet fognám meg az a baj :D keress vmi aszexuális cukifiút :D

F19

2013. márc. 10. 00:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolso: pont emiatt szeretnek egy velem egykoru vagy nalam 1-2 evvel idosebb baratot. A kapcsolatban ilyenkorban a csok a max. Engem is erdekel a szex... elmeletben. Gyakorlatban boven raerek meg, es egyelore nem is akarom jopar evig. Nem cukifiut hanem igazi, verbeli pasitszeretnek akinek viszont szerelem es nem szex kell.
2013. márc. 10. 13:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Javaslat, legközelebb hanyagold a korod megjelenítését, mert az önelégült (pár év pluszos) trollok buknak a 14 évesekre. :)

Egyébként nem tudok segíteni.. szerintem, oldalon ne szerezz barátot, amúgy meg vagy szerencséd lesz és adódik, vagy nem. Ha látod valakin, hogy érdeklődik, csak félénk, azzal kezdeményezhetsz beszélgetést.

2013. márc. 11. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!