Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ezzel a sráccal mit kezdjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezzel a sráccal mit kezdjek?

Figyelt kérdés

Elég jó haverom, de valamelyik nap elmentünk ketten iszogatni és többször is megpróbált megcsókolni. Azóta erről nem esett szó, de kérdezte már, hogy ugye majd még megismételjük ezt az estét? Én nagyon kedvelem őt, de nem akarok tőle semmit... meg amúgy is van barátom, ezt tudja ő is.

Szerintetek mit vár? Ha továbbra is találkozom vele, akkor azt hiszi, hogy akarok tőle valamit? (mondjuk csoporttársam, szóval eléggé elkerülhetetlen a találkozás, alapból mindig egymás mellett ülünk, sokszor tanulunk együtt stb)

Nem hiszem, hogy komolyabb érzelmei lennének az irányomba, csak gondolom tetszem neki, ennyi... ettől még lehetünk azért haverok, nem? csak nem akarom, hogy újra a csókkal próbálkozzon...

21 évesek vagyunk

2013. márc. 16. 00:27
 1/2 anonim ***** válasza:

ez szerintem csak a pia hatása volt. velem is előfordult ez már. egy nemrégi (elég jól sikerült...) buliban az egyik legjobb fiú barátom konkrétan arra célozgatott, hogy le kéne feküdnünk egymással. ezt pár nap múlva tiszta fejjel, szemtől szembe tisztáztam vele. elnézést kért, mondta, hogy persze bejövök neki, de nem akarna ilyen helyzetbe keveredni velem.

szerintem próbáld meg megbeszélni vele. :)

2013. márc. 16. 00:31
 2/2 Christian Death ***** válasza:

Férfi és csaj közt nincs sima barátság, csak nincs mersze hogy megdugjon.

Haverok közt igy szoktak beszélni a fiuk: "Megdugnám csak van barátja.."

2013. márc. 16. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!