Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdjek a sráccal, aki tetszik? Nem ismerjük egymást, még köszönő viszonyban sem vagyunk.15/L
Szia!
Szerintem, ha nem is ismeritek egymást, még csak haveri viszony sincs, amit el lehet rontani ha a srácnak nem tetszel, akkor menj oda hozzá valamilyen ürüggyel, vagy ami jobb, próbálj meg rájönni az érdeklődésére (kedvenc együttes, verda, stb) és azzal indíts nála valami témát.
Vagy "amcsifilmes" közhelyeket is bevethetsz (cipelsz pár könyvet, "véletlen" nekikoccansz a srácnak, elejted a cuccost, elnézést kérsz, esetleg segít összeszedni, innentől adott a szitu (bár én ezt nem csinálnám).
Legjobb út az egyenes, meg persze a legrövidebb is.
Ha nincs mit veszítened vele, akkor meg a legkézenfekvőbb is. Ha bejössz neki, nem fog lekoptatni. Ha meg lekoptat, legalább megpróbáltad.
Ennyi idősen nekem is voltak ilyen dolgaim (nem mertem odamenni, stb, aztán évek múlva jöttem mondták, hogy hülye voltam, mert a lánynak is tetszettem, csak nem mert odajönni hozzám).
Szóval előre! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!