Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek mégjobb viszonyban azzal a fiúval aki tetszik?
Ha találkozunk akkor már egyre oldottabb a hangulat, nevetgélünk, beszélgetünk. De csak egy tanfolyamon találkozom vele, aztán ha vége akkor "szia" "szia" és ennyi. Legközelebb majd csak 1 hét múlva találkozunk, és már nagyon rá vagyok kattanva :D
Mit csináljak? Fent van iwiwen, de milyen ürüggyel keressem meg, úgy hogy én lány vagyok. És honnan tudhatnám, hogy van-e barátnője?
Én tudod mit csináltam, hogy kettesben tudjak lenni azzal a sráccal aki tetszik?
Panaszkodtam a barátnőmnek, hogy elfelejtettem joghurtot venni a fogyókúrámhoz (ez a srác is ott volt), és vissza kell mennem a városba (persze ezt 22:00-kor). MOndta, hogy ilyenkor a legjobb, mert kevesen vannak, én meg összeszedtem a bátorságot, és megkérdeztem, hogy eljönne-e velem...
Rá egy napra összejöttünk, igaz azóta utálom a joghurtot :D De végre boldog vagyok!
Szóval BÁTORSÁG és HAJRÁ!!!
nézd meg iwiwen,h kapcsolatban van-e..:D
Myvipen is nézd meg ,h lássa,h nézed:P
nem offnakszánom:DxD
nekem majdnem ugyan ez csak én még a beszélgetés fázisbe se jutaottam elxD a szomszéd utcában lakikxD keveset látom csak ritkán látom de akkro nagyonmegnézxD én bejelöltem a portálokon meg minden vissza is jelölt:D de neki sajna van bnője:(
te is jelöld be...és egyeztess vele programot pl csináljatok egy nagy mozis bulit pl sokan mennétek..haverokkal az úg yjó:)
De nem merem bejelölni :D
Olyan besz*ri vagyok, habár ismerem és mondhatni hogy jóban is vagyok már vele, de mégsem merem...Az önbizalmam nulla, nincs rólam egy jó kép sem, és mi van akkor ha csak annyi, hogy visszaigazol, de pl nem ír semmit? Akkor utána mit csináljak?
Tudom, hogy túlparázom a dolgokat, de már megégettem magam így, és azóta nagyon félek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!