Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek ezzel a sráccal? Hogyan lépjek? Csók megvolt?
Múlt héten csókoloztunk, buliban; ő is ivott előtte meg kicsit én is ittam. Ilyen jól még sosem csókolóztam!
Kb. 3 éve ismerjük egymást (nevezzük B.-nek a srácot) Mondta hogy ő kb. 2-3 hete szakított a barátnőjével. Én meséltem a buliban, mikor leültünk, hogy nagyon nem vagyok boldog, mert az a pasi akibe nyáron szerelmes voltam és fél éve tetszik, sz*rik rám.
Utána elkezdtünk táncolni, és megcsókolt többször. Isteni volt! Utána azt mondta: "soha nem hittem volna, hogy veled fogok csókolózni".
Nem nagyon beszélgettem/beszélgetek a sráccal, csak annyit pár éve hogy az egyik régi osztálytársnőmmel járt és mikor együtt lógtam az osztálytársammal akkor B. is ott volt. Szerintem nagyon jó pasi; külsőleg és belsőleg is bejön. Meg sztem én is neki mert azt mondta "imádom facebookon a képeidet" (hobbiból fotózom is) vagy csak ez bók volt nem tudom.
Mit tegyek? Hogyan lépjek? Nagyon egyedül érzem magam, és B. nagyon tetszik. Csak nem tudom, hogy ő túllépett-e a régi barátnőjén, mert kb. 3 hete szakított csak. Vagy neki is bejöhetek és ő sem mer lépni? Nem tudom...
19/l
Köszi hogy írtál! Ez a másik igen... hogy ahogy őt ismerem (mivel 2-3 éve az osztálytársam miatt együtt lógtunk sokszor, a városban séta vagy ha kísértem az osztálytársam akárhová stb) akkor találkoztunk és ismerem B.-t annyira hogy tudjam: ő nem az a nőfaló típus...
Amúgy érzékeny ugyanakkor erős srác. B. imádja a zenét, szeret is zenélni, szeret színházba járni, meg ilyenek. Nem az a "nyomassuk-a-rapet-meg-a-tuc-tuc-zenét" típus és nem is az aki minden héten másik csajjal jár.
Becsületes, sokat dolgozik is, és mindig egyenes, őszinte az emberhez. Ismerem ennyire B-t.
Ezért nem is hiszem hogy - még ha ivott is! - csak úgy megcsókolt volna. És én sem vagyok az a típus hogy összefekszem minden héten más pasival...
Viszont nem tudom, ő túl lehet-e a kapcsolatán? Túl van-e azon a lányon akivel kb. fél évig járt és 3 hete szakított vele?
Nem tudom hogy lépjek-e, ha igen akkor hogyan kéne lépnem? Segíts!
Épp ez az, hogy nem beszélgetünk. Sem teló, sem facebook semmi. :/
vagyis múlt héten a buli után írtunk egymásnak pár sort (megkérdezne már nincs-e olyan rossz kedvem stb) meg mondta mosolyogjak sokat de kb alig 8 sor volt a beszélgetés:/
és nem merek neki írni. Meg mit írjak, hogyan kezdjek beszélgetést?
19 éves vagyok, de esküszöm nem tudom hogy kezdeményezzek mert talán sosem kellett... ezért nem is tudom.
Meg félek is, mert ő még lehet szereti az exét, akivel nemrég szakított. És ha szereti, akkor meg csak bekavarnék neki.
De azt mondta, hogy nem működött (mert távkapcsolat volt egyrészt, másrészt a vége nagyon nehéz volt a kapcsolatnak) de félek... nem tudom mit írjak.
Koszi a valaszt! Legyen szep napod!!:)
Este lehet megprobalok rairni.
Ha még nem beszéltetek és nem mersz még mindig kezdeményezni... tölts fel új képeket...mármint ne magadról, hanem amiket fotózol és tetszett neki... Hátha veszi a lapot... én tuti ezt csinálnám... :D
Az utolsónak meg üzenem, hogy sok szerencsét kívánok neki a házasságához, ha úgy gondolja, hogy a legfontosabb dolog egy házasságban a szex és azt min. 5 emberrel ki kell próbálni, hogy sikeres házassága legyen... Bakker, azért, szerencse, hogy nem ezen múlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!