Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mikortól érezte először, hogy szüksége van egy párkapcsolatra és milyen érzés volt, hogy nincs senkije?
Én kb. 11 lehettem, amikor rájöttem, hogy kell nekem egy lány aki szeret és én is szeretem. Ahogy teltek az évek, egyre jobban vágytam erre, és egyre szörnyűbb érzés volt, hogy egyedül vagyok. Anyámék már akkor sem bírtak, tehát szeretetből nem jutott, lányokkal semmi kapcsolatom nem volt, a nyomorék-aberrált fejem miatt. Iszonyú volt ez a magány.
15 évesen lett először barátnőm, örültem is nagyon, szerencsére még most is tart és imádom a lányt, nagyon, ő nekem a mindenem. Sajnos még csak távolról sem szeret annyira, mint amennyire én őt, és ez aggaszt, folyton attól rettegek, hogy elhagy. Nem bírnám ki ha szakítana velem, beleőrülnék az újbóli keserű magányba.
Nem tudnék utána másik lányt szerezni, olyan elb...tt gyökér fejem van, az összes csaj leginkább elfut vagy lekoptat, ha észreveszik a közeledésem. Igazából azt sem értem, hogy egyáltalán ez a mostani lány is miért pont velem van. Meglehetősen csinos és kedves, tőlem ezerszer jobb pasija lehetne.
Nemtom, érez-e még vki hasonlóan, de ezt is írjátok meg, ha van ilyen, a fenti kérdésekkel együtt (kor és nem, pls)
16F
Én csak megelőzésképpen mondom neked,hogy hagyd azonnal abba a görcsolést,az önbizalomhiányból fakadó önmarcangolást,mert ez rányomja a bélyegét a kapcsolatra.Hidd el tapasztalatból mondom.19 évesen volt egy 18 éves pasim,akinek én voltam az első szerelme,meg az első szexuális élménye,de annyira rettegett,hogy elhagyom,meg hogy megcsalom,hogy totál rosszul éreztem magam miatta,ÉN éreztem rosszul magam.Az lett a vége,hogy mind be is jött,amitől tartott. Tudom,hogy gonosznak mutat a dolog,de én próbáltam lökni az egóján,de annyira be volt szarva,hogy nem segített semmit.
Találj magadban valamit,amit szerethetsz,1000%,hogy van ilyen.A testeden is találhatsz egy-két részt,amit szépnek találsz.NE STRESSZELJ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!