Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnak van egy haveri köre, 30 évesek, s naponta találkoznak, együtt nyaralnak, a szabadidejük nagyrészét együtt töltik. Hogyan kedvelhetnék meg őket?
(10-12-en). Én nem igazán kedvelem őket, de ha nem vagyok velük elég kedves, ha nem kérdezem őket semmiről - persze semmi közös témám velük, mert ők évek óta együtt vannak, s nosztalgiáznak állandóan - akkor otthon megy a letolás:(
Nem érzem, hogy nem viselkedem megfelelően, hisz nincs sok szabadidőm, s azt mégis arra szánom, hogy köztük üljek, s végighallgassam őket.
De nem lehetne valahogy nem utálni őket? Tényleg egészséges, hogy az ember 30felett csak a haveroknak él?
Nekem is vannak hasonló problémáim a párommal(lány vok), igaz ő 23éves. Az előzőekben tanácsolták, h egyenesen mond meg a párodnak, h mi a kifogásod a bandázás ellen, de tapasztalatból mondom, h a beszélgetés végére a következő lenne a tényállás: A pasid ugy gondolná, h nem vagy hajlandó elfogadni a barátait és arra kérne jobb esetben, h alkalmazkodj, rosszab esetben pedig te lennél a rossz az egész történetben...Szóval sztem próbáld meg megbeszélni vele, de ha nem figyel arra, h te kivel érzed jól magad és kivel nem, akkor civódások tömkelege vár még rátok:(
Azért sok sikert!
Már beszéltünk sokat, s ott tartunk, hogy már én vagyok a rossz,, másrészt nélkülem nincs kedve menni, tehát, ha nem megyek, akkor miattam nem mehet.
nincs alternatíva, ha nem szeretem meg őket, akkor az időm számomra jelentős részét sok unszimpatikus idegennel kell töltenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!