Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok sírnak a rendes srácok után, mégis azt választják inkább, akivel mindig csak a baj van?
Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 21:01
1/19 anonim válasza:
vígasztalásnak, de az ilyen, nem tart sokáig.
2/19 anonim válasza:
Szerintem azért,mert a nagyon rendes srácok nagyon kiszámíthatóan viselkednek,nem kell értük sokat küzdeni és általában unalmasabb mellettük az élet.A bajos pasikra ragadnak a nők,mert a lelkükn szabad és igaz,hogy kihasználják a csajokat,de csak ritkán vagy sosem szerelmesek,ezért acsajok arra hajtanak,hogy hátha ő lesz az Igazi a pasinak.Ez az élet egyik nagy igazságtalansága.Mire a csaj megbánja,hogy a rendes pasit dobta,már a fél életét leélte a zűrös pasi mellett.
3/19 anonim válasza:
Mert sajnos az agresszív magabiztos srácokat kedvelik, akik tudják hogy kell szájbarúgni egy nőt és így biztonságban érezhetik magukat mellette, kivéve amikor a kedves illető vágja szájba a nőnemű egyedet, na akkor telik be a pohár ! Azt lapát van !
4/19 anonim válasza:
A második válaszolónak ment a pont, a normális srácokkal túl egyhangú, szürke lenne az élet.
Sajnos én is megjártam már ezzel, csúnyán beszélt velem, kutyába nem vett, mégis loholtam utána...:S
Mi, nők...
25/L
5/19 anonim válasza:
Egyet értek a 2. válaszolóval! Van erre egy jó kis idézet:
" -Miért van szükséged rá? Hogy szenvedj?
-Nem, mert nincs szüksége rám!"
A rendes srácok szerelméért nem kell annyit küzdeni, mint egy zűrös pasi szerelméért. És a lányok többsége kihívásnak érzi, hogy meg tud hódítani egy zűrös pasit! Mint ahogy írták is előttem, az olyan pasik ritkábban esnek szerelembe...így nagyobb kihívás!
6/19 A kérdező kommentje:
Aham, értem, én is valami ilyesmire gondoltam. De miért jobb, vagy kérdezhetném úgy is, hogy fontosabb ez a lányoknak, mint az, hogy van egy srác, aki normális kapcsolatot szeretne, nem dugna félre, és mindent megtenne, hogy boldognak lássa a párját?
2009. szept. 15. 21:27
7/19 anonim válasza:
Én rendes pasit választottam, akivel már sok ideje együtt vagyunk, és még mindig imádjuk egymást. :)
8/19 A kérdező kommentje:
Akkor Te nagyon szerencsés vagy, sok boldogságot! :) Én meg keresem tovább a rendes lányt az életembe :D
2009. szept. 15. 21:32
9/19 anonim válasza:
Én mindig normális srácot akartam, de eddig csak a másik oldallal találkoztam. Mindegy, jövőre megyek fősulira,talán majd ott több szerencsém lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!