Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sokan inkább a halált választják a fiatalok vagy az idősebbek, ha szakításra/válásra kerül a sor?

Figyelt kérdés
Néha ezen elgondolkozom, hogy ez miért lehet. Miből kifolyólag. Mik azok az apró momentumok, amik arra késztetik az embert, hogy meghaljon. A véleményetekre vagyok kíváncsi elsősorban, de várom olyanok válaszát is, akiknél ez előfordult már!
2010. jún. 27. 13:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
mert gyengék tovább lépni vagy már annyit szenvedtek
2010. jún. 27. 13:20
 2/15 anonim válasza:
100%
Én is gondolkodtam ezen : sztem ez azért van mert az egyik fél még annyira szerelmes (még szakítás után is ) a másikba hogy egyszerűen inkább a halált választja minthogy inkább nézze , ahogy a másik boldogan él egy másik emberrel...
2010. jún. 27. 13:24
 3/15 anonim ***** válasza:

"már annyit szenvedtek"

Igen XD

2010. jún. 27. 13:26
 4/15 A kérdező kommentje:
Bevallom, én is átestem már egy öngyilkossági kísérleten, de rájöttem, hogy az a férfi semmit sem ér és kár rá pazarolni az időmet is. Aztán jött egy jobb kapcsoltak.
2010. jún. 27. 13:29
 5/15 anonim ***** válasza:
Mert akkor jön az az érzés, h: Nem tudok élni nélküled...
2010. jún. 27. 13:30
 6/15 anonim ***** válasza:
Én is, 2x is...De most már örülök, h nem sikerült.
2010. jún. 27. 13:31
 7/15 anonim ***** válasza:

én 19 éves vagyok, de nekem is megfordult a fejemben párszor, hogy jobb lenne a világnak ha nem lennék...

Aztán valahogy mindig történik valami, ami miatt nem rágódom tovább ezen a problémán....

2010. jún. 27. 13:33
 8/15 anonim ***** válasza:
55%
Őrültek, amúgy is rövid ez az élet! Míg fiatal vagy azt hiszed sok időd van, de 70 évesen visszagondolva nagyon rövid volt, elhiheted nekem! Tapasztalat.
2010. jún. 27. 13:37
 9/15 anonim ***** válasza:
Akk úgy érzi az ember, h Nélküle semmi értelme még ennek a rövid életnek sem.
2010. jún. 27. 13:44
 10/15 anonim ***** válasza:

Igen, a másik hiánya.

Én is szeretem még barátnőmet, holott én hagytam el.

Hosszú lenen leírni miért, de voltak gondok.

Ő is próbálkozott, nem is egyszer. Kikészültem. De nem csak ettől.

De még mindig szenvedek, és nem tudom, hol a vége.

Gondoltam már én is rá, mert annyira hiányzik, hogy nem tudok nélküle élni, de egyszer remélem elmúlik, és találok mást.

Ha tudnám, hogy nem találok soha olyat mégegyszer, mint ő, akkor most azonnal megtenném.

De remélem Isten segít nekem, és nem hagy szenvedni tovább.

De tudom, hogy keresi az új párt magának, és ez az érzés olyan, mintha kést döfnének belém.

Nem tudom, hogy mikor múlik már el a szerelem.

De ez az az érzés, ami arra késztetheti az embert, hogy véget vessen életének.

Mert látja, hogy az ő szerelme már másé.

Pokoli kínlódás.

2010. jún. 27. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!