Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sokan inkább a halált választják a fiatalok vagy az idősebbek, ha szakításra/válásra kerül a sor?

Figyelt kérdés
Néha ezen elgondolkozom, hogy ez miért lehet. Miből kifolyólag. Mik azok az apró momentumok, amik arra késztetik az embert, hogy meghaljon. A véleményetekre vagyok kíváncsi elsősorban, de várom olyanok válaszát is, akiknél ez előfordult már!
2010. jún. 27. 13:16
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Folyamatosan rágódom rajta - indok is van - kinek nincs persze. Nehéz döntés meghozatalán vacillálva már lassan 4 éve; válni szeretnék, de nehéz döntés, mikor ártok kevesebbet, ilyenkor jut eszembe, jobb lenne, ha nem lennék.
2010. jún. 27. 13:52
 12/15 anonim ***** válasza:

Életemben először most jutottam el eddig a pontig..

Napok óta ezen jár a fejem..

AZ egyetlen, ami visszatart a remény.

A remény, h még nincs veszve semmi.

2010. jún. 27. 13:58
 13/15 anonim válasza:
100%
Az én exbarátom öngyilkos lett... Gyenge jellem volt, aki azt várta, hogy mindig valaki megoldja a problémáit, ahelyett, hogy ő tegyen valamit a saját életéért. Ez volt a "könnyebb" megoldás, csak arra nem gondolt, hogy kiket és milyen érzéseket hagy maga után... :(
2010. jún. 27. 14:13
 14/15 A kérdező kommentje:
Én is ott vagyok, hogy majdnem megtettem másodszorra is, de mindig történik valami, ami miatt azt mondom még nincs itt annak az ideje, hogy meghaljak, mert van még elintézendő dolgom. És ez így is van, amúgy él a remény, addig küzdök és nem adom fel! Ez a gyenge jellem, meg szerintem egy tipikus női tulajdonság. És hát ettől igazi nő egy nő.
2010. jún. 27. 15:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Az érzelmeken túl az az érzés, hogy a mellkasod majd szétrobban, és úgy érzed, hiába lélegzel, mégsem kapsz levegőt (és ez stacionárius állapot, nem csak időnként jelentkezik). Pokoli tud lenni...
2010. jún. 28. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!