Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kockáztatnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kockáztatnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

A történet a következő:

Egy fiúval kb. másfél éve nézegetjük egymást. Mindig úgy jött ki, hogy mikor neki volt kapcsolata, akkor nekem nem, mikor nekem nem, akkor pedig neki. Szerettem a barátaimat, meg a mostani páromat is szeretem, de úgy érzem, valami hiányzik. Ezzel a másik fiúval meg van az a kis szikra...Se neki, se nekem nem volt még olyan kapcsolatom, amikor ne beszélgettünk volna egymással. Megvolt/van az a "romantikus", flörtölős hangulat közöttünk. Megbeszélten nem találkoztunk még sosem, csak ha összefutottunk suliban. Barátommal kezdenek rosszul menni a dolgok, és nem tudom mit csináljak. Találkozzak vele? Vagy ne? Mit tennétek a helyemben? Szeretem a barátomat, de nagyon fárasztóak tudnak lenni az állandó viták...

Neki is van barátnője, 3hónapja.

2009. szept. 15. 20:08
 1/3 A kérdező kommentje:
Ez a másfél év alatt nekem is és neki is ez a 2. kapcsolata.
2009. szept. 15. 20:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Tehát eddig vagy te voltál foglalt vagy ő, de most hogy mindketten azok vagytok, most kockáztatnál?

Szerintem gondold újra. Ha szakít a mostani párjával majd akkor kockáztass, ha még mindig akarod.

2009. szept. 15. 20:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom ,hogy másfél év alatt ha ebből ki akart volna alkulni valami akkor az már megtörtént volna.
2009. szept. 15. 23:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!