Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kockáztatnátok a helyemben?
A történet a következő:
Egy fiúval kb. másfél éve nézegetjük egymást. Mindig úgy jött ki, hogy mikor neki volt kapcsolata, akkor nekem nem, mikor nekem nem, akkor pedig neki. Szerettem a barátaimat, meg a mostani páromat is szeretem, de úgy érzem, valami hiányzik. Ezzel a másik fiúval meg van az a kis szikra...Se neki, se nekem nem volt még olyan kapcsolatom, amikor ne beszélgettünk volna egymással. Megvolt/van az a "romantikus", flörtölős hangulat közöttünk. Megbeszélten nem találkoztunk még sosem, csak ha összefutottunk suliban. Barátommal kezdenek rosszul menni a dolgok, és nem tudom mit csináljak. Találkozzak vele? Vagy ne? Mit tennétek a helyemben? Szeretem a barátomat, de nagyon fárasztóak tudnak lenni az állandó viták...
Neki is van barátnője, 3hónapja.
Tehát eddig vagy te voltál foglalt vagy ő, de most hogy mindketten azok vagytok, most kockáztatnál?
Szerintem gondold újra. Ha szakít a mostani párjával majd akkor kockáztass, ha még mindig akarod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!