Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan higgyek benne, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan higgyek benne, hogy nekem is lesz egyszer párom ha eddig nem jött össze, nem próbálkoznak?

Figyelt kérdés

Többen mondják rólam, hogy szép lány vagyok, sok minden érdekel, csak éppen közösségbe nem járok. Netes társkeresőkkel próbálkoztam, de nem találtam ott alkalmas partnert. De sajnos eddig nem jártam szerencsével.

20/L

2013. márc. 16. 23:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Idegenek társalgásába nem folyok bele. Nem szoktam senkivel eljárogatni.
2013. márc. 16. 23:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Kar.hogy nem MAGYARBAN élek:(Már udvarolgatnék!
2013. márc. 16. 23:29
 13/15 anonim ***** válasza:

Próbáltál már te megszólítani valakit?

Társkeresőn.

A férfiak manapság elég félénkek, sok a durva visszautasítás.

2013. márc. 17. 00:16
 14/15 A kérdező kommentje:
Írtam pár férfinak aki tetszett. Élőben direkt ismerkedést nem kezdeményeztem, de nem is szándékom.
2013. márc. 17. 00:31
 15/15 anonim ***** válasza:

én azt mondom, a hely nem számít annyira, net vagy élő csak próbálkozni kell, nem szabad feladni.

én is úgy éreztem hogy sose lesz olyan pasim aki őszintén tudna szeretni engem, de igyekeztem mindig kimászni a depimből és próbálkozni. mikor már feladtam volna, azon a társkeresőn amin fél éve voltam fent, (csak lustaságból nem töröltem magam), akkor kaptam meg az első üzenetet attól a férfitól, akivel 3 hét ismerkedés után találkoztam és azóta már házasok vagyunk.:)

ha hiszel benne, és nem adod fel, megtalálod a számodra tökéletes férfit. főleg mivel szép lány is vagy. velem nem volt ilyen kegyes az élet ami a külsőségeket illeti.

hajrá:)

27/N

2013. márc. 18. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!