Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan személy, akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan személy, akit egyszer már visszautasított egy nő, de a végén mégis összejöttek?

Figyelt kérdés
Csak tapasztalatokra vagyok kíváncsi, tehát légyszives ne írjatok ilyesmiket, hogy "szerintem ha már visszautasított akkor...". Nem erről szól a kérdés. Akivel már előfordult, hogy visszautasították, és később, akár évek múlva mégis kialakult a két fél között valamilyen (akár sikeres, akár sikertelen) szerelmi kapcsolat, azoknak a tapasztalatait várom.
2013. márc. 12. 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a férjemet 2 hónapi visszautasítottam, mert épp foglalt voltam. Aztán szingli lettem és össze jöttünk ennek már több mint 5 éve. Az szeritnem nagyon nem midnegy hogy mért utasít vissza. Azért mert külsőre nem jössz be neki vagy mi az oka?
2013. márc. 12. 14:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha már...Csak viccelek.Volt már,hogy majdnem,de amire a csaj elszánta magát,már össze jöttem mással.
2013. márc. 12. 14:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen,előferdült:)

F

2013. márc. 12. 14:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen. én 4éve vissza utasítottam 1 fiut. 2éve egy véletlen folyamán találkoztunk ujra,azota már a férjem :)
2013. márc. 12. 14:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Én a nő vagyok. Anno elutasítottam a mostani párom, aminek több oka volt. Először is együtt voltam az exemmel (bár végül mégis tőle hódított el). Aztán nagyon bénán póbált közeledni, kb. mint itt akik rinyálnak, hogy nincs csajuk, olyan volt, mintha a szánalmamra hajtott volna, vagy nem is tudom. Nem is kapcsolatban gondolkozott, igazából csak meg akart dugni, ezt éreztem és ez se tetszett.

Aztán ahogy telt az idő, ő is változott és én is. Nem voltam már annyira elkötelezett az exem mellett, ő pedig határozottabb lett, úgy is kezdett újra udvarolni. Ez a határozottság pedig tetszett nekem,és végül beadtam a derekam. Mennyire jól tettem! :)

2013. márc. 12. 14:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is a nő vagyok a történetben... Visszautasítottam a barátom, mert nem akartam kapcsolatot (valószínűleg amiatt, hogy az előző barátaimat csak nyűgnek éreztem egy idő után), ezért már a megismerkedésünk pillanatában kijelentettem neki, hogy jó lenne összeülni majd egy sörre máskor is, de kizárólag haverilag.

Három hónapig szinte napi szinten beszéltünk, és végig kifejezte ilyen-olyan módon, hogy tetszem neki, de csak poénkodott vele, én meg gyönyörűen belezúgtam már pár nap után.:D Csak még hezitáltam. Azóta is folyton a fejemhez vágta, hogy ha nem lennék ennyire döntésképtelen, az a három hónap is már közös lenne.:D Azóta is együtt vagyunk, remélem, hogy együtt is leszünk.:)

21/L

2013. márc. 12. 15:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Én még sosem próbálkoztam többször senkinél sem. Ha nem tud dönteni, vagy elküld, akkor megyek tovább.
2013. márc. 12. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!