Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan higgyek benne, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan higgyek benne, hogy nekem is lesz egyszer párom ha eddig nem jött össze, nem próbálkoznak?

Figyelt kérdés

Többen mondják rólam, hogy szép lány vagyok, sok minden érdekel, csak éppen közösségbe nem járok. Netes társkeresőkkel próbálkoztam, de nem találtam ott alkalmas partnert. De sajnos eddig nem jártam szerencsével.

20/L

2013. márc. 16. 23:04
1 2
 1/15 fospuska ***** válasza:
de miért nem inkább társaságba jársz...? ha szép lány vagy és érdekes is, csak válogatnod kellene.:)
2013. márc. 16. 23:07
 2/15 anonim ***** válasza:
Mondanám, hogy ismerkedjünk, de úgysem vennél komolyan, pedig én pont az olyanokat szeretem, akik nem társasági emberek. Én sem vagyok az. Megmondod melyik társkeresőn próbálkoztál? Vagy még regisztrálva ilyesmi helyen?
2013. márc. 16. 23:12
 3/15 anonim ***** válasza:
Nehogy azt hidd, hogy egyedül vagy, 20/F vagyok hasonló szitu. :(
2013. márc. 16. 23:15
 4/15 A kérdező kommentje:
Töröltem magam mindenhonnan. Love.hu, parom.hu, randivonal. Élőben mindenki elvan a csoportjával és kb le sem tojnak.
2013. márc. 16. 23:17
 5/15 anonim ***** válasza:
Biztos túl szép vagy, rádnézni is alig mernek a férfiak.
2013. márc. 16. 23:18
 6/15 anonim ***** válasza:
Na ja, de "asse" mindegy milyen társaságba jár. Prolidiszkó, kocsma kizárva.
2013. márc. 16. 23:20
 7/15 anonim ***** válasza:
Lehet tényleg túl szép vagy és nem mernek kezdeményezni nálad. Ha esetleg mégis felregisztrálnál valami társkeresőre, azért szólj!:) Jó8!
2013. márc. 16. 23:21
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem hiszem. Bár tény, hogy a visszafogottabbak az eseteim és ők ritkán kezdeményeznek.
2013. márc. 16. 23:21
 9/15 fospuska ***** válasza:
hagyd már ezt a "le se tojnak"-ot. nem folysz bele a társalgásba. nem akarsz vagy nem tudsz? főleg a csajokra jellemző, hogy végig sem hallgatják egymást,egymás szavába vágnak,nem a másik mondanivalója érdekli őket,hanem a reakció a saját szövegükre. és valami csoda folytán ezzel órákat el tudnak tölteni egy asztal mellett.
2013. márc. 16. 23:22
 10/15 A kérdező kommentje:
Vendéglőkbe, kávézóka járok. Kulturáltabb kocsmák szerintem esélyesebbek, mint a bulihelyek.
2013. márc. 16. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!