Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet legyőzni a távolságot? Van, hogy könnyebben viselem, van, hogy nagyon nehezen. Hetente tudunk találkozni sajnos. Aki hasonló helyzetben van vagy volt már, kérem az írjon!

Figyelt kérdés

2013. márc. 16. 16:31
1 2
 11/15 Zinaa válasza:
Ugyan, szívesen segítek, ha tudok. :)
2013. márc. 16. 18:10
 12/15 Zinaa válasza:
Amúgy ha már így "trécselünk", ismered már a szüleit?
2013. márc. 16. 18:17
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem,nem ismerem.Miért?
2013. márc. 16. 18:25
 14/15 Zinaa válasza:
Mert én ebből a szempontból vagyok elég érdekes helyzetben... :D
2013. márc. 16. 18:27
 15/15 Mcgalagony17 ***** válasza:

Barátom győri, én tatabányai vagyok. Mi is csak hétvégente találkozunk, mert dolgozik én meg ugye még tanulok. Érdekes módon annyira mégsem érződik a távolság, mert annyira szoros a lelki kapcsolat köztünk, hogy telefonon keresztül tudunk olvasni egymás gondolataiban. Sőt, megérezzük egymás hangulatát is. Ja és szerencsére minden nap beszélünk telefonon:)

19/L

2013. jún. 6. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!