Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem nem vagyok elég jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem nem vagyok elég jó a barátnőmnek az ágyban. Ő mindig fogadkozik, hogy nagyon élvezte, de én sajnos látom rajta, hogy csak színészkedik. Tudom milyen amikor tényleg élvezi. Veletek hasonló?

Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 17:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Akkor ülj le vele, kérd meg, hogy legyetek őszinték, és beszéljétek meg. Mond el neki, hogy te hogy érzed / látod / gondolod, és kérdezd meg hogy ő hogyan látja, és ha gáz van, akkor hogyan tudnál változtatni ezen, hogyan tehetnéd jobbá.
2011. szept. 2. 17:36
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha sex közben netezik, akkor gáz van!
2011. szept. 2. 17:36
 3/12 anonim ***** válasza:

Jó lenne tudni a korotokat.

Én azt mondom, hogy ha egy nő színészkedik, akkor úgy kell neki. Ha ő igazán egy felnőtt, szexre érett nő, akkor nyugodtan elmondhatná, hogy mi az ami nem jó neki, és mi az amit szeretne az ágyban. Nincs ebben semmi. A nők sokkal különbözőek az ágyban, mint a férfiak, már ami az igényeket illeti.

Néma gyereknek anyja se....

2011. szept. 2. 17:37
 4/12 anonim ***** válasza:

lehetőség:

1. lúzer vagy

2. a párod lúzer

3. mindketten lúzerek vagytok

döntsd el melyik

2011. szept. 2. 17:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok,nem szoktam nyögni,meg síkonyálni,máshogy fejezem ki azt ha elélvezek.Mélyen a szemébe nézek,stb,ezeket fontosabbnak tartom,meg a párom se nyög,vagy hogy fogalmazzak : ) Egy férfi állítólag érzi ha elélvez a barátnője,mert a nőnek ilyenkor összerándul a hüvelye,és azt lehet érezni.Azt gondolom hogy ettől függetlenül,hogy nincs orgazmusa minden egyes szexnél(nekem sem)mégis élvezem : ) De az hogy megjátsza az orgazmust egy nő,azt nem tartom tisztességesnek a barátjával szemben,és magát is becsapja meg h.ülyét csinál magából.Szerintem vagy próbáld meg másféleképp kielégíteni,vagy megkérdezni tőle,hogy hogyan szeretné csinálni veled a dolgot,ha nem akarod neki konkrétan elmondani hogy mi a gond,mivel lehet megsértődne vagy nem tetszene neki(van olyan nő aki ilyen hisztisfajta),akkor inkább próbáld meg pl. egy szex után megkérdezni hogy szeretné e ha folytatnád,vagy játsz vele : ) ott lennt,csak úgy,de ha mindenképp megszeretnéd beszélni vele,akkor nyugodtan kérdezed meg ne idegesen hogy most ő a világ legrosszabb embere.Nyílván azért játszotta meg hogy neked ne okozzon csalódást,bár én nem tudnám/akarnám megjátszani mert semmi értelme,ha már szex,akkor addig hogy mindenkinek meglegyen : P Szóval mond el neki szemtől szemben hogy te nem úgy érzed hogy neki orgazmusa lett volna,kérdezed meg tőle mi a baj,lelki okai vannak e,vagy csak nem jó a technikátok! : )
2011. szept. 2. 17:47
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólást! Az van, hogy még sosem éreztem, hogy összerándult volna a hüvelye. Amikor ő azt állította, hogy egyszerre mentünk el akkor sem volt ilyen. Ebből tudom, hogy kamu. Ha G pontját maszírozom akkor ment neki.
2011. szept. 2. 17:53
 7/12 anonim ***** válasza:
(17:47-vagyok)Nem tudom mennyi idősek vagytok,és milyen a kapcsolatotok,szeret e igazán,veled vesztette e el a szűzességét,ezt csak azért kérdés mert ha igen és nemrégen akkor lehet hogy ő még nem élvezi annyira!Vagy ideges,bármiféle problémája lehet.Mindenesetre ha szereted és ő is téged,akkor próbálkozzatok,ezért nem érdemes feladni.Ki kell próbálni másféle pózokat,több időt kell együtt tölteni hogy egymásra hangolódjatok,stb.
2011. szept. 2. 17:56
 8/12 anonim ***** válasza:

A nők szándékosan is össze tudják ritmikusan húzni a hüvely körüli izmokat. Hasonló, mint amikor a vizelést tartják vissza.

Szóval, ha érzed, hogy összehúzódik, az sem 100% garancia az orgazmusra.

31N

2011. szept. 2. 18:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Esetleg figyeld hogy veszi a levegőt,ha gyorsabban kapkod levegő után,akkor az is jelenthet valamit,de inkább beszéljétek meg.
2011. szept. 2. 18:35
 10/12 anonim ***** válasza:
"Ami látszik, az játszhato." Ne ezen agyalj. Ha nem élvezte de azt mondja, akkor is hidd el neki, mert csak annyit jelent, hogy nagyon szeretne még veled maradni, és ennek örülj.
2011. szept. 2. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!