Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkorát változott a világ, én lettem figyelmesebb ezekre a dolgokra vagy csak nem a megfelelő helyen keresgélek?
nemtudsz válaszolni, mert valamibe belenyultam....
hát jolvan, bologassanak neked a tobbiek.
kb.3 éve, de ez az információ miben járul hozza a válaszok minőségének javításába? vagy csak a kíváncsiságodat kellett kielégítsem?
Ezek csak költői kérdések... (vagy is nem kell válaszolnod)
12, 20,21,24,26,28
akár 60x is elmondhatod a véleményedet attól még igazad sosem lesz mert a többség ellened szavaz:D
am ha igazad lenne nem kellene annyit magyarázkodnod...bár sztem a kérdező már unja a hozzászólásaidat....
14, félig-meddig egyetértek. Azzal a résszel nem, hogy a magyarok ilyenek, meg olyanok; a médiás rész tiszta sor. Én is olyan lány vagyok, aki ezen az állásponton van, hogy tv kikapcs, de mindent megtettem? Neeeem. Az internetet használom és szinte az összes oldalon ömlik rám a reklám. Ez is ugyanúgy manipulál, akkor is, ha nem olvasom el. Vagy az oldalon lévő kérdések is ugyanúgy manipulatívak. Pl. vegyük azt, hogy egy fiúnak eszébe sem jutna, hogy egy lánynak probléma lehet az ő görbe farka. Feljön az oldalra, kattint ide-oda, beugrik neki egy ilyen kérdés, hogy "lányok, szerintetek gáz, hogy görbe a farkam?". Erre mindegy milyen válaszok érkeznek, mert csóri gyerek 15-20 éves szűzként pánikba esik, hogy neki már sosoem lesz barátnője, mert görbe a farka és frusztrálni fogja. Nőknél ugyanez a salátapunci esete.
Igen, beszélek arról, hogy manipulál a média és mit kapok mástól? Üldözési mániám van, hülye vagyok, stb.
"Keress rá arra a kulcsszóra google-ben, hogy "kulturális kreatívok" hogy felvedd a kapcsolatot hozzánk hasonló gondolkodású emberekkel talán akad köztük néhány lány is"
Természetesen az egyik legmanipulatívabb eszközön keresztül fogom vadidegenek közösségével velvenni a kapcsolatot.... :/
"A pasik régen hencegtek ha ágyba vittek egy csajt de csak a barátaiknak (pasiknak) mesélték. "
Barátaiknak? Haverjaiknek, ismerős férfiaknak. Ahogy manapság a nők is teszik sajnos. Miért van ez? Mert a férfiak nagy többsége is hagyta manipulálni magát. Egy nő dögös legyen és szexi és kiváló legyen az ágyban. A média ezt nyomta, a férfiak bólogattak, hogy ez kell, most meg, mikor a nők átesnek a ló túloldalára, megy a írás-rívás és ahelyett, hogy valamilyen megoldást nyújtanának a férfiak, inkább lek urvázzák őket. Ez a legegyszerűbb.
K urvák? Szeretetk urvák. Ami gondoskodást, simit és ölelést nem kaptak meg gyerekkorukban, mert a TV nevelte őket, az hiányzik nekik és később szexuális formába bújtatva veszik el a férfiaktól, mert szükségük van rá. Csak ajnos tünetet orvosolnak, így sosem múlik el a vágy, csak ha rájönnek az eredetére.
Egyáltalán az is kérdés, hogy: milyen környezetben ismerkedsz?
Mert klikkek mindenhol vannak, és csoportosan olyan lányok is itt-ott, amilyet te keresel, meg nem keresel.
Igaz előbbiek talán jobban elbújnak a világ elől, és nem harsogják túl magukat.
Csak rákerestem a kulturális kreatívokra, de felesleges volt.
"Kik is azok a Kulturális Kreatívok?"
"Képzeljenek el egy Franciaország-méretű országot egyik pillanatról a másikra kisarjadni a földből az Egyesült Államok kellős közepén, hihetetlenül gazdag kultúrával, új életszemlélettel, értékekkel és világnézettel, saját hősökkel és jövőképpel." "Létezik egy ilyen új ország, pontosan ekkora területtel és ilyen gazdag kultúrával, csak éppen senki sem látja. Csendben és szinte észrevétlenül formálódik, mintha csak az éj sötétjében"
"Ez az új ország kifejezetten amerikai"
Szóval amit leszűrtem a bemutatkozásból: amerikai (sok jóra nem számíthatunk)
világnézet, érték és életmód (röviden, a kultúra) megváltoztatása.
Hát kérdező te se vagy százas. Azt reklámozod, ami ellen vagy.
Volt egy kultúránk értékrendünk, amit alattomosan megváltoztattak a média segítségével az emberek agyának átmosásával. Most meg jönnek ugyanazok és "megoldást" akarnak adni az általuk generált problémára. Így a legegyszerűbb elásni, feledésbe meríteni a népek kultúráit és átformálni az emberek értékrendjét, gondolkodásmódját.
Ha nincs múltad, történelmed, nem is vagy igazán tisztában vele, hogy miért is vagy fontos tagja a társadalomnak. Elveszik és mikor nem találod a helyed a világban, adnak helyette mást, valami újat, valami amerikait (nem mintha a régi nem lett volna jó, dehát ki emlékszik arra, ki törődik azzal?!) És az emberek tárt karokkal fogadják azt, ami a vesztüket okozza.
Pedig nagy hatással van az egyén életére a tudás (a társadalomról kialakított kép, hogy tudja, hogy honnan jött stb.), épp ezért a legfőbb cél a butítás és ebből következik, hogy a tudatlan emberi lénynek (ami inkább már állatiasba fordul) csak addig tart a "gondolkodása", hogy az ösztöneit kielégítse. Az ilyen elődök mit adnak át az utódoknak? A nagy semmit. Méghogy nincs összefüggés...
Amúgy erről szól a kérdésed is.
Miért nem sikerült még barátnőt találnod az említett társaságban? Ha neked nem jött össze, miért ajánlod másnak?
Egyszerű: azért tetted fel a kérdést, hogy aztán itt reklámozd azt az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!