Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti nem érzitek, hogy más lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem érzitek, hogy más lett a világ?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én önmagam egy nagyon különc embernek tartom. Persze nézőpont kérdése,hogy kinek pozitív avagy negatív a hozzáállásom a dolgokhoz. Lényegében nem sokban különbözöm a korombeli emberektől,talán csak annyiban,hogy a nagy arányban elfogadott és használt dolgokkal nem minden esetben értek egyet. A probléma az,hogy olyan társadalomban élünk,ahol egyre materiálisabbak a körülöttünk lévők. Más szóval megfogalmazva "ami nincs,az nem létezik" elvet vallók vannak többségben. Manapság fontosabb a pénz amit elszórhatunk,minthogy alkossunk valamit ami nem kézzel fogható mégis maradandó(talán jó példa erre egy tartalmas és mély emberi kapcsolat).

Úgy érzem valahogy egyre jobban kiveszik az emberekből az empátia és a lélek. Nézzük például az új generációs fiatalokat,akik úgy nőnek fel,hogy hétvégente ingáznak az egyik partyhelyről a másikba,aztán meg leesik az állunk azon statisztikától,hogy a 13 éves korosztály nagy részének már volt szexuális kapcsolata. Talán ezzel önmagában nem is lenne baj,de úgy érzem,hogy mire azok a 13 éves lányok 20 évessé válnak már teljesen üresek és jellemtelenek lesznek. Ti nem féltek ettől? Nem borzalmas,hogy sok olyan szerelem létezik ami csupán egy facebookon ápolt illúzió? Ahol nem ismerik a másikat,s annak sem az álmaival és sem a vágyaival nincsenek tisztában. Hová lett azaz idő,mikor többet számított a másik ember,és mi lesz a jövőben,ha az ahhoz vezető út csupa értelmetlen és semmis törekvésekből épül fel?

Ti nem érzitek,hogy más lett a világ? Egy 20 éves "koravén" fiú :)

2013. jan. 3. 14:45
 1/10 anonim ***** válasza:

Kérdésedre a válasz itt van:

http://www.youtube.com/watch?v=wrprNhHMOeY

2013. jan. 3. 14:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Azzal Én is egyet értek, hogy 13 éves korban kezdett szexuális élet nem vezet jóra. Felnőtt korban a párkapcsolatok tönkre mehetnek mert a lányok addigra már kiégtek. Az Én időmben még 13-14 évesen csak a lányok haját mertük meghúzni és nem vittük őket félre szexelni. Akkor 17-18 éves korban kezdték a szexuális életet a fiatalok. Aki korábban az előbb utóbb vagy a nőgyógyászaton vagy a bőr és nemi beteg gondozóban végezte. Ma meg ha 14 évesen még szűz valaki az oltári ciki! Mi lesz? Már az óvodában egymásnak esnek a gyerekek?
2013. jan. 3. 14:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Mostmár lehet félni, hogy majd a te gyereked ne legyen ilyen "elfajzott" :(
2013. jan. 3. 14:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Remélem az óvodába nem fog beférkőzni majdan ez az életforma,kedves válaszoló,de tény,hogy az emberiség visszafelé halad. A kőkorszakban volt még létkérdés,hogy az ösztönök vezérelték az embert és nem a józan esze,vagy az érzelmei,de sajnos évről évre ugyanebbe a korba fejlődünk vissza és idővel még az igény is elfog veszni,hogy jobb emberekké váljunk mint az elődeink. Ki tudja miért van ez így...
2013. jan. 3. 15:00
 5/10 A kérdező kommentje:
Én megpróbálom majd a jövőben fogni a gyerekeim. Nem elsősorban szigorral,hanem inkább a tapasztalatok és a tudás átruházásával. A gyerek ugyanis nem 2-3 pofontól lesz bölcsebb,hanem attól,hogy tanítják. Bár még nagyon fiatal vagyok a gyerekvállaláshoz,de én így tervezem. Persze mindig van egyéb befolyásoló tényező ami miatt nem valósíthatjuk meg a terveinket.
2013. jan. 3. 15:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Én nem csinálok gyereket ide, mert nem jön be a placc + benne a parasztok. És ha már gyereket sem csinálok, minek nő? Így ezt is lesz@rhatom. Még egy teher lejön. Full súlytalanul sz@rok bele az egész világba, mint Wiz Khalifa és ez egy remek érzés :)
2013. jan. 3. 15:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen a jó példa nagyon hasznos a gyerekszámára. Meg kell vele beszélni a dolgokat. Általában azoknak a szülőknek a gyerekei csinálják ezt akikkel nem törődnek mert a szülők a még több pénzt hajtják. Nem érnek rá a családra. A gyerekeknél pedig a pénzzel próbálják a törődésüket kimutatni. Illetve az alsóbb társadalmi rétegből jövőknél. Ők viszont a vagányságukat próbálják így mutatni. Egyik sem jó! Nem jó példa az, ha apa fáradtan be esik a fotelba este, bont egy vagy több sört és csak bámulja a tv-t. Anyuci pedig a sminkes, a kozmetikus, a szolárium között nem ér rá a gyerekre. És rendel valamilyen kaját mert nem ért rá főzni. Vagy a mindennapos veszekedésektől menekül a gyerek.
2013. jan. 3. 15:25
 8/10 ASOT ***** válasza:
egy könnycseppen át más a világ....
2013. jan. 3. 15:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Amilyen az anya, olyan a lánya, és amilyen az apa, olyan a fia. Érted?!
2013. ápr. 3. 03:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha az én lányom a tükörben fényképezné magát, és félrefordított szájjal pózolna, én adnék neki egy nyakast, az biztos, belőle nem lesz k*va!
2013. ápr. 3. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!