Ti is úgy érzitek hogy kicsinál benneteket ez a társadalom?
Sajnos mindenki csak a saját érdekeit nézi, és nem tiszteli a másik életét, munkáját, elveit, sőt magasról tesznek rád az emberek, ha nem áll érdekükben veled jóban lenni. Nincs tisztelet, nincs szavahihetőség, nincs becsület, de már a betyárbecsület sem olyan mint régen.
34 éves vagyok, de amikor én voltam tizenéves, az én korosztályom sokkal jobban tisztelte a nála idősebbeket, mint a mostani. Elkényeztetett gyerekek, minden alájuk lett téve, fogalmuk sincs az életről. De kicsit elkanyarodtam.
Egy generációval előttünk, gondolok itt a szüleimre, sokkal nyugodtabb, kiszámíthatóbb volt az élet. Az ember dolgozott, gyereket nevelt, este a családjával volt, elment néha kirándulni, nyaralni, stb. Most mi van? Az ember feje felett mindig ott lebeg a kérdés: mi lesz holnap? Felőröl mindenkit a bizonytalanság, a bizalmatlanság, a rengeteg meló éhbérért, és még folytathatnám. Erről viszont már azok tehetnek, akik onnan fentről irányítanak minket, azok tették ilyenné ezt a társadalmat (szerintem).
Az utolsó nagyon jól megmondta a dolgokat !!!
Mindenki csak a saját érdekeit nézi, a többi le van sz*rva !!! Ha z esetleg változna, akkor hidd el jobb lenne minden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!