Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ekkorát változott a világ, én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkorát változott a világ, én lettem figyelmesebb ezekre a dolgokra vagy csak nem a megfelelő helyen keresgélek?

Figyelt kérdés
29 éves férfi vagyok, le vagyok döbbenve mekkorát változott a világ, nagyjából 8 évig nem volt kapcsolatom senkivel, hogy miért azt nem mondanám el, hogy ne lehessen következtetni a kilétemre. A lényeg, hogy nem saját döntésem volt a 8 év szünet, (nem dutyi, és nem diliház miatt). A nők, teljesen gátlástalan módon mesélnek partnereikről, íme néhány példa, idézem " áá... nem jártam vele, csak párszor kavartunk " vagy mondok másikat " Igaz hogy csak 20 perce ismerem, de olyan helyes hogy muszáj volt smároljak vele" A lányt csak futólag ismerem, nincs köztünk semmi... de ahogy elnéztem a barátnői sem különbek, sőt, nem találok olyat akiben még lenne tartás és normálisnak tűnne. Akikben megvan az a tartás amit keresek az általában fanatikusan vallásos. Nem tudom mitévő legyek. Ateista vagyok, de a szeretet szerintem a társadalom mozgató rugója és ha ezt a szex és a materialista gondolkodás veszi át az egy kórosan fejlődő társadalmat kreál, ezzel a gondolkodásmóddal nem tudok megfelelő partnert találni... (szórakozóhelyeken, egyetemeken és rendezvényeken szoktam ismerkedni)

2013. márc. 16. 08:39
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
A 9. válaszadónak üzenem, hogy mi férfiak még ha néhány lányt meg is kaptunk, nem egy másik lánynak mondtuk azt hogy " Á csak megdugtam párszor,de nem jártam vele" ezt maximum haveroknak meséltük. És garantálom, hogy a legnagyobb csődör sem volt képes anno annyi lányt lefektetni ahány pasival lefekszik manapság egy csaj (tisztelet annak a k*rva kevés kivételnek).
2013. márc. 16. 09:41
 12/42 anonim ***** válasza:
93%

nem értem ezekt a kérdéseket komolyan.kerdezo tényleg olyan helyen élsz, ahol csak ilyen lányokkal találkozol?

akik kavarnak jobbra balra vagy olyanokat, akik meg csak házasság után, szigorú keretek kozott szexel.ez a két véglet! és a kozepe eltunt???

én ismerek ilyen lányokat,amilyeneket te hiányolsz, elmondom, hogy az osszeset átverték!

ha normálisak a lányok, az a baj, mert uncsik, nincs izgalom , vadság, és túl szolidak...

ha meg vadak, akkor az a baj, hogy nem csak veld dugnak...hát ja, valamit valamiért :)

amúgymeg nekem is ugy tunik hogy a férfiaknak nem tetszik hogy a noknek kinyilt a csipája, és már nem csak foznek meg gyereket nevelnek, hanem bizony szorakoznak és kefélnek orrba szájba, ami már tulzás, sztem, na de a férfiak nem ezt csinálták, csinálják???

nekik nem kell huségesnek lenni? tisztelni a not?

2013. márc. 16. 10:28
 13/42 anonim ***** válasza:
78%
Na igen, az utolsónak több ponton teljesen igaza van...
2013. márc. 16. 10:49
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ekkorát változott a világ. Én sem találkoztam olyan lánnyal, pedig 23 vagyok, aki ne lett volna vagy behízelgő vagy bunkó. Szerintem az a baj, hogy a magyar emberek nem ismerik azt a szót, hogy aranyközépút. A magyarok a végletek emberei, ami borzasztó rossz dolog. És ez a fogyasztói társadalom mozgatója, a mértéktelenség. Hidd el, ezt valahol a nagy koponyák tudatosan alakítják ki, ennek egyik legeslegjobb eszköze a média. De most én kérdeznék vissza, mi a francot tudunk tenni ellene? Én nem szeretném mai agymosott nővel élni az életemet, inkább maradjak egyedül?
2013. márc. 16. 10:53
 15/42 A kérdező kommentje:

Kedves 12 válaszadó

Igenis kell tisztelni a nőket... csakhogy azt ki is kell érdemelni. A pasik régen hencegtek ha ágyba vittek egy csajt de csak a barátaiknak (pasiknak) mesélték. Ő meg úgy beszélt róla mintha azt mondaná" képzeld, tegnap találkoztam xy-al " nem zavarta, hogy ki hallja, vagy hogy fiú vagy lány a történet fültanúja és nem bírom hangsúlyozni, a pasik sokkal kevesebb lányt vittek ágyba mint mint ahány pasival kefél manapság egy csaj, nem irigységből mondom mindezt, de tudod nekem nem kellene olyan barátnő akin végigment egy egész focicsapat, ha volt 4-5 pasi előttem, Istenem, belefér. Na de a város k*rvája ne várjon tőlem és egy épeszű férfitól sem tiszteletet.

Elnézést ha vulgáris voltam...

2013. márc. 16. 10:59
 16/42 A kérdező kommentje:

Kedves 14. Válaszadó

Nagyon jól látod a dolgokat, ezért nem nézek tévét lassan 4. éve, interneten elolvasom amire szükségem van és nem engedem, hogy a média agy mosott zombit csináljon belőlem.

Hogy mit tudunk tenni? Keress rá arra a kulcsszóra google-ben, hogy "kulturális kreatívok" hogy felvedd a kapcsolatot hozzánk hasonló gondolkodású emberekkel talán akad köztük néhány lány is. Ők tisztában vannak azzal, hogy mi folyik a háttérben és ezt nem csupán a manipulatív médiára értem, élelmiszerek, WHO, Bankok stb.

2013. márc. 16. 11:12
 17/42 anonim ***** válasza:
83%

Egyébként nem tudom, hogyhogy mindig ilyen csúúúnya, erkölcstelen nőkbe akadsz bele, akiknek szerinted több férfival van dolguk, mint a férfiaknak a nőkkel manapság. Én nem így látom.

Mondhatni a visszafogottabbak táborát gyarapítom, normális, komoly párkapcsolatot keresek, amire jövőt is lehetne építeni, de hát a magamfajta nők se kellünk ám senkinek, éppen azért mert nincs kedvem senkivel sem szórakozgatni, "smárolgatni", "keverni", stb! ;)

(és még csak nem is vagyok túlfűtött vallásos, hájpacni, műveletlen, ápolatlan, rusnya varangy)

Ha tartás van az emberben, az a baj (mert nehogy már első randin ne legyen szex, stb!), ha gerinctelen, akkor pedig az a baj! Minden baj.

2013. márc. 16. 11:18
 18/42 anonim ***** válasza:
Azt viszont nagyon jól látod, hogy az emberek tudatosan vezetik meg, manipulálják, abba az irányba terelik, ami a gazdaság és a fejesek érdeke. Még egyetemre járok, de tőlem annyira idegen ez a "keverjünk valakivel", "smárolgassunk", stb. szánalom. Én azt az egy embert szeretném megtalálni, aki A Párom, nincs kedvem X emberen élvezkedni, de manapság már ez sem normális, mert ugyanmár, ki kell élni magamat, mondják sokan. És ha én nem erre vágyom? Mért akarja mindig mindenki megmondani, mi csináljon, mire vágyjon az ember?
2013. márc. 16. 11:23
 19/42 A kérdező kommentje:

Kedved 17.

Az nem baj ha valaki gerinces, csak az, ha nem talál olyat aki tudja is azt értékelni, én épp ezzel a gonddal küzdök, csak épp fordítva, amikor még én csajozgattam az volt a bevett szokás, hogy első randin csak beszélgettünk, kézen fogva sétáltunk, második randin jöhetett a csók (ha nyelves volt tudtam hogy a következő alkalommal meglesz a dolog) és harmadik alkalom volt a csúcspont, de most ha van lehetőség ezek szerintem fél óra alatt ismerkedéstől egész a pásztoróráig (vagy percig :D ) jutnak.

2013. márc. 16. 11:29
 20/42 anonim ***** válasza:

ki kell érdemelni a tiszteletet.ok.és hogy? az mit jelent?

mivel kell kiérdemelni?

barátnonek nem kell olyan csaj, akin átment a fél város.ok.de néha néha bele leht uríteni egyik másikba? és aztán leht a haveroknak dicsekedni vele? ezt miért érdemelték ki ezek a lányok?? ott voltak épp , kellették magukat és azt mondták hogy szeretem ha egyszer jol megdugnak majd otthagynak másnap a haverjai meg rajtam rohognek??

ééérdekes , barátnonek mindig erkolcsos lány kell, félredugni meg jok a ribik, ja de sirtok, hogy mennyi ribi van, mikor már kellene valaki normális, ja hogy addigra a csajok ugy lettek vele, hogy igen, csak a szex kell nektek, ok, akkor nekunk is!!!!

ne legynek ilyenket a lányok, nem errol beszélek, én ezt nem támogatom, de ha a férfiaknak lehetnek kalandjaik akkor a noknek is.

2013. márc. 16. 11:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!