Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkorát változott a világ, én lettem figyelmesebb ezekre a dolgokra vagy csak nem a megfelelő helyen keresgélek?
Kedves 20.
Nem azt mondom, hogy szűzön menjenek férjez, csak azt hogy mértékkel gyakorolják a szaporodást, tény hogy akad néhány férfi is aki elveti a sulykot de nem ennyire... Mindegy, ha nem érted akkor a média nálad alaposan megtette a hatását.
értem, hogy mit írsz.és írtam is, hogy ezt a stílust én nem támogatom!
na de tényleg mindegy, nem válaszoltál sok kérdésre.
akkor nemtudom mit vársz?! csak ribik vannak meg szuzlányok.írtam vannak normálisak, te ilyet nem találsz, el nem tudom hinni!
amugy meg mi baj a ribikkel? mindenkivel dugnak.ami azt jelenti hogy veld is fognak, az jo nem?nincs veluk gond, mint egy barátnovel pl.megdugod oket, hencegsz a haveroknak, ahogy te fogalmaztál.milyen szép élet nem?
vagy olyan kell, ahol van barátno, rendes , aranyos, takaros, o a jo barátod, mellette elmész mondjuk csajozni? na ez már okés lenne mi?
de ennyi sok ribi mellett ki fog rád mosni, fozni, kinek fogsz sírni, ha anyukának már nem leht, mert az o ideje véges.a ribiknek mégse lehet, meg ok a macsokra buknak, nekik a valodi arcot nem leht mutatni...
21. nek üzenem,
Az zavar, hogy megteszi és aztán minden szégyenérzet nélkül még el is mondja. Nem értem mit nem lehetett érteni a kérdésben, vagy egyáltalán elolvastad a többi hozzászólást vagy csak beleugattál unalmadba...
Miért nem IQ tesztel korlátozzák a felhasználók mennyiségét és minőségét.
Ha hülyeséget akarsz írni kérlek ne tedd mert lelkiismeret furdalás nélkül benyomom, hogy nem volt hasznos a válaszod és rontom az arányodat. Ugye megértetted? Vagy ez is magyarázatra szorul?
Merem remélni, hogy nem!
Köszönöm!!!
21 vagyok, aki itt beleugat neked.
értettem, de koszonom.
de miért????
lefekszik másokkal aztán elmondja szégyenérzet nelkul. és??? az a baj h nem veled fekudt le?
te mikor megdugsz egy csjt és hencegsz vele egy haverodnak, érzel szégyent?
a no érezzen szégyent mert valakivel dugott, a férfi ne???
24.
Ne általánosíts, nem ismersz!
Nincs szükségem skalpokra hogy férfinek érezzem magam, csak egy normális barátnőre akivel ha lefekszek nem kell semmilyen nemi betegségtől tartsak, mert tudom, hogy nem kavar mással. Most is egyedül élek én mosok főzök takarítok magamra. Nem beszélő robotgépet keresek hanem társat. Mi a francért olyan nehéz ezt megérteni?
Megáll az eszem mennyi retardált van ezen az oldalon is
amúgy én vagyok a 12, 20,21,24,26,28
velem vitatkozol.
és miota keresel társat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!