Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt velem 5 hónapig ha csak dugni akart?
5 hónapig járunk és főleg a végefelé kezdtem érezni hogy nagyon akarna már többet..én szakítottam vele de nem emiatt.
legjobb lánybarátja mondta hogy már az elején is arra kellettem volna neki de akkor minek várt 5 hónapot? nem úgy van hogy tovább lépnek a pasik max 1 hónap után ha nem adjuk magunkat?(mármint az olyan aki csak dugni akar)
uristen
-gáz ha nem pasizok
-gáz ha pasizok
-az olyan lanyokat leribancozzatok akik felevutan hagyjak magukat megdugni.
-azse tetszik ha nemhagyom magam megdugni
xddddddddddd
azse= az se, nemhagyom=nem hagyom
Kislány, az nem gáz, ha nem pasizol. Ne a korosztályod véleményére adj, ők csak azt mondják, amiről azt hiszik "mondaniuk kell". Viszont valóban, felesleges azért járni valakivel hogy még a szex is távol áll tőled 5 hónap után...
Minek?
Na... Miért bántjátok azért, mert még nem akarja széttenni a lábait 5 hónap után? Az első barátom 2 hónap után vesztette el a türelmét és erőltette rám a dolgot. Szívem szerint megvártam volna a fél évet, mert még nem álltam rá teljesen készen, de nem. S utólag rohadtul bánom.
Amúgy kedves kérdező várj addig, amíg szeretnél. Engem az előbb említett srác 2 évig használt lényegében csak dugásra, majd egy jobb lehetőségért (ami nem jött neki össze) ott hagyott. Később természetesen próbálkozott még.
Vannak férfiak akik csak azért vannak egy lánnyal, mert éppen nincs jobb a láthatáron és a hokizás már fárasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!