Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt velem 5 hónapig ha csak dugni akart?
Figyelt kérdés
5 hónapig járunk és főleg a végefelé kezdtem érezni hogy nagyon akarna már többet..én szakítottam vele de nem emiatt.
legjobb lánybarátja mondta hogy már az elején is arra kellettem volna neki de akkor minek várt 5 hónapot? nem úgy van hogy tovább lépnek a pasik max 1 hónap után ha nem adjuk magunkat?(mármint az olyan aki csak dugni akar)
2013. márc. 14. 18:57
2/15 A kérdező kommentje:
elvileg előző barátnője is arra kellett neki és vele is járt 4 hónapig.. én ezt nem értem:D
2013. márc. 14. 19:00
3/15 anonim válasza:
Ha feltesszük, hogy csak azt akarta, akkor közlöm: Hát attól még akarhatott d*gni. Gondolom nem volt más csaj a láthatáron akire rávethette volna magát, így nálad próbálkozott...
4/15 anonim válasza:
Én meg azt nem értem hogy miért nem feküdtél le vele? 5 hónap alatt nem teljesedett ki a szerelmetek? Akkor te is marhára szerethetted... Gyerekek vagytok még vagy mi a fene??
5/15 anonim válasza:
Az kemény én max 1 hónapot várnék.
6/15 anonim válasza:
Gondolom, ez is olyan szakítás utáni gyerekesség, mint az, hogy "úgysem kellesz, ronda vagy".
7/15 anonim válasza:
fiatalok vagytok és igen dugni akart a szerencsétlen csak feladta egy idő után
8/15 anonim válasza:
valószínűleg szeretett volna már dugni veled :D
9/15 A kérdező kommentje:
3 honapig tök normális volt utana kezdett el picit leszarni es amugymeg 15 vagyok es nem ribanc;D
2013. márc. 14. 19:10
10/15 anonim válasza:
Mondd már meg hogy mi a f****nak pasizol, ha még csak 15 vagy és a dugástól elzárkózol??? Az ilyeneket tudod, hogy hogy hívják? Szűz k*rvának!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!