Mivel nekem a menszeszem nem akart helyreallni es gyakran volt cystam is ezert az orvos gyogyszert irt ki nekem (fogamzasgatlot).Eleg volt 1 honapig szednem?
Figyelt kérdés
Amit csak 1honapig szedtem mert kulfoldre jottem es abbahagytam a szedeset.Menstrualtam is 2x utana teherbe estem.Lehetseges hogy nem volt elegendo gyogyszer a szervezetemben hogy megvedjen?Vagy egyszeruen addigra mar kitisztultam?2008. nov. 6. 17:58
1/8 anonim válasza:
A fogamzásgátló úgy hat ha folyamatosan szeded,és igen,ha abbahagyod,elkezd kitisztulni a szervezetből,remélem jól értetttem a kérdésed.
2/8 anonim válasza:
A fogamzásgátló tabletta 1 hónappal a szedése után nyújt teljes védelmet,az első hónapba máshogy is kell védekezni! valószinűleg ez lehet az oka.Ezt neked nem mondta az orvosod????
3/8 A kérdező kommentje:
Csak az a kerdes vegulis hogy 1honapig szedtem a gyogyszert es utana teherbe estem.Ezekszerint nem volt eleg a szervezetemben a gyogyszer es nem vedett meg??
2008. nov. 6. 18:06
4/8 A kérdező kommentje:
De mondta csak gondoltam megkerdezem itt is:)
2008. nov. 6. 18:08
5/8 anonim válasza:
Így van,nem védett meg,mert abbahagytad,ezért szokták mondani,ha valaki abbahagyja a szedését gondoskodni kell sz újabb fogamzásgátlásról.Mert amit beveszel az csak arra a napra érvényes!Ezért is veszélyes,ha kimarad egy nap is akár.Remélem azért a baba jókor jött,és meg tudod tartani?
6/8 anonim válasza:
A fogamzásgátló tabletta hormon, addig véd csak a teherbeeséstol, amíg folyamatosan szeded! Így sokan spórolhatnánk, hogyha 1-2hónap múlva abbahagyhatnánk.
7/8 A kérdező kommentje:
persze megtartom 25 hetes kismama vagyok :)
2008. nov. 6. 22:16
8/8 anonim válasza:
Nagyon örülök,és gratulálok!!1. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!