Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megérné? Tavaly jártam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérné? Tavaly jártam egy sráccal 7 hónapig.

Figyelt kérdés
Néha összebalhéztam a baráti körével, ezért 2-3 alkalommal úgy adódott hogy szakít velem. Nagyon szerettem, ő volt az igazi és még mindig nagyon hiányzik. Szeptemberben véglegesen szétmentünk és megtetszett az egyik haverja. Elkezdtünk találkozgatni. Aztán. úgy láttam hogy semmi esélyem mert sose lépett a fiú. Egyik nap bejelentette hogy járjunk, de akkor már nem voltam biztos benne hogy kéne. Most 3 hónapja járunk, de szerintem ő még nem állt rá készen. Mindig kint kell dekkolnunk a házunk előtt, én nem hívhatom be mert nem éppen a legszebb házzal büszkélkedhetek. Hozzájuk nem megyünk át, nem értem miért. Igazándiból kétnaponta újra eszembe jut a volt barátom, az hogy mennyire szeretem. Ha elmondanám neki nagy hiba lenne - viszont nem bírom elfelejteni. Mit tegyek? Vagy egy olyan fiú akit nem szeretek de nem akarom megbántani, vagy egy olyan aki lehet hogy utál és még a barátságunkat is elveszteném.. Elmondjam neki? Bunkók kíméljenek.

2013. márc. 10. 14:07
 1/2 anonim válasza:
Inkább mond meg az exednek ne kínozd magad se pedig őt.:(
2013. márc. 11. 21:05
 2/2 A kérdező kommentje:

de azzal oltári nagy hibát követnék el, nem?

főleg ha visszamondaná másoknak vagy kiröhögne..

2013. márc. 14. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!