Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
összejöjjek ilyen sráccal?
Figyelt kérdés
régebben pár éve még az ex barátomnak a legjobb haverja volt, és suliba amikor a barátommal voltam általában ő is ott volt de annyira nem voltunk jóba, meg annak a kapcsolatnak vége is lett, később ő is összeveszett az én exbarátommal (pedig nagyon jóba voltak) és most egyszercsak hirtelen belejölt és már lassan 1és fél hete folyamatossan beszélünk és járni akar velem.. összejönnétek vele ennyi idő után? ráadásul még talizni se tudtunk,pár éve láttam utoljára.. meg nem gáz h a volt barátomnak a legjobb haverjával összejövök ráadásul 1-2 hét után?:S2013. márc. 5. 19:57
2/5 anonim válasza:
Ha már nem a barátod akkor szerintem nem gáz. De azért még várhatnál pár hetet, hónapot.
3/5 anonim válasza:
Bocs sztornó az előző. Félreolvastam. Naná, hogy igy gáz!! Az ő barátságukat is tönkreteszed ha most összejöttök.
4/5 anonim válasza:
Nem lenne gáz, de!
Abba nem gondoltál bele, hogy azért akar veled összejönni, hogy bosszantsa az exedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!