Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek-e egy sráccal ha kicsit tulsulyosnak találom?
Tudom,hülyén tettem fel a kérdést,de nem tudom máshogy megfogalmazni.Szimpi a srác,meg helyes is szerintem,tetszik,de zavar hogy van egy kis sulyfeleslege.Nem olyan sok.Tudom,felszínesnek tűnhetek,nem tudom miért zavar ez,de zavar..:(
Láttam róla régebbi képeket,ott még kb 10 kilóval soványabb volt..háát és nagyon nagyon tetszik rajtuk.
Hülye vagyok,tudom hogy ezen problémázok..Kinek mi a véleménye?
Jah és mielőtt még azzal jönnétek hogy biztos,kis hülye tini vagyok,sajnos már nem,20 éves lány vagyok..:(
Ezért sem értem magamban ezt a felszinességet..:(
Én megértelek, azért igenis számít valamit a külső is! Bezzeg ha fordított nemi felállás lenne, hogy a srác összejöjjön-e egy túlsúlyos lánnyal, nem tudom, lenne-e ekkora oltás.
Ismerkedj még vele, hogy egyébiránt tetszik-e annyira, hogy (egyelőre) elfogadd a súlyfelesleggel együtt. És azt nyugodtan mondhatod, ha megint mutatja a régi képet, hogy hú de jól néz ki rajta. Hátha megteszi a kedvedért, hogy lefogy - végülis a nők mit kapnak, ha elhíznak, ráadásul nem lustaságból, hanem szülés után - legyünk akkor már igazságosak, és lehessen egy pasit is osztani, ha eleresztette magát.
Milyen fura, tényleg, a férj "jogosan" félreléphet gyermeke elhízott anyja mellől, még sajnálják is, hogy micsoda anyakocával kell élnie (itt is olvasok ilyen véleményeket) egy nő meg felszínes, szemét, stb. mert számít neki a külső is...
29/n
Tölts vele még egy kis időt. Lehet, hogy jobban levesz a lábadról és akkor már szexinek fogod tartani.
Vagy tudom ronda dolog, de egyelőre hanyagold. Lehet ez majd rosszul esik neki és ennek hatására elkezd fogyózni is. Nálam legalábbis sokszor ez van, hogy ha elutasítok egy pasit akkor onnantól jobban odafigyel magára, stílusosabban öltözik, eljár edzeni, kultúráltabban, választékosabban kezd beszélni stb. Aztán még próbálkozik vagy csak szimplán kezdi a "na ezt figyeld, mit dobtál el magadtól" dolgot. :)
Szerintem amúgy csak azért vagy felszínes, mert nem szereted igazán. Nekem általában a soványabb pasik jönnek be, viszont párszor volt már igencsak husi pasim is. Egyszerűen megláttam és kész voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!