Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti fordított esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti fordított esetben mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy mivel lány vagyok, természetesen nem díjazom, ha a barátom nagymellű, kerek seggű csajokat nézeget az interneten, és ezt szóvá is teszem, ami persze nem tetszik neki.

Ti mit tennétek fordított helyzetben (gondolok itt arra, ha ti lennétek lányok)?

2013. márc. 14. 14:34
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Ugyanezt mondta nekem ő is. És lehet, hogy tényleg rá kellene hagynom. Valószínűleg nem lennénk együtt már két éve, ha más kellene neki. Belátom, hülye voltam és feleslegesen idegeskedtem. Ha hazaér, bocsánatot kérek tőle.
2013. márc. 14. 15:34
 22/23 anonim ***** válasza:

Most mutattam meg ezt a barátomnak, hogy a kérdés és az összes válasz is teljesen olyan mintha én írtam volna... :D

Nekem is szarul szokott ez esni, főleg ha akkor csinálja amikor velem van, de már próbálom elfogadni, hogy ez ilyen és kész. Te se nagyon idegeskedj ilyenek miatt :)

19/L (több mint 1 éve együtt)

2013. márc. 14. 15:38
 23/23 A kérdező kommentje:

Gondolom ez ilyen tipikus pasi dolog. De megpróbálom elfogadni, mert nem szeretném, ha a kapcsolatunk rovására menne, mert nagyon szeretem. ( :

Köszönöm az összes hozzászólást. ( :

2013. márc. 14. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!