Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti fordított esetben mit csinálnátok?
Az a helyzet, hogy mivel lány vagyok, természetesen nem díjazom, ha a barátom nagymellű, kerek seggű csajokat nézeget az interneten, és ezt szóvá is teszem, ami persze nem tetszik neki.
Ti mit tennétek fordított helyzetben (gondolok itt arra, ha ti lennétek lányok)?
Kinek mi az apróság.
Én ettől még szarul érzem magam, és azt az érzést kelti bennem, hogy nem vagyok elég jó..
Attól még úgy érezzük...
Nektek mondjuk nem esne rosszul, ha a barátnőtök kigyúrt, jóképű pasikat nézegetnének, miközben ott ültök mellettük?
Szerintem foloslegesen stresszeled magad. Csak egy plussz konfliktusforrast generalsz igy es senkinek nem lesz jobb. Ha szovateszed ha nem, akkor is meg fog nezni mast is, ez van. Veled van egyutt, szoval ugy szeret ahogy vagy es te kellesz neki. Egyszer en is rakerdeztem erre a baratomnal es mondta, hogy attol, hogy megnezi nem azt jelenti, hogy neki is olyan baratno kell. Ennyi...
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!