Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti fordított esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti fordított esetben mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy mivel lány vagyok, természetesen nem díjazom, ha a barátom nagymellű, kerek seggű csajokat nézeget az interneten, és ezt szóvá is teszem, ami persze nem tetszik neki.

Ti mit tennétek fordított helyzetben (gondolok itt arra, ha ti lennétek lányok)?

2013. márc. 14. 14:34
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Kinek mi az apróság.

Én ettől még szarul érzem magam, és azt az érzést kelti bennem, hogy nem vagyok elég jó..

2013. márc. 14. 14:57
 12/23 anonim ***** válasza:
De az nem azt jelenti. Én is oda vagyok a barátnőmért és semmiért se cserélném le nagyobb mellekért és formásabb seggért, de ugyan úgy megnézem neten én is az ilyen nőket.
2013. márc. 14. 14:59
 13/23 A kérdező kommentje:

Attól még úgy érezzük...

Nektek mondjuk nem esne rosszul, ha a barátnőtök kigyúrt, jóképű pasikat nézegetnének, miközben ott ültök mellettük?

2013. márc. 14. 15:02
 14/23 anonim ***** válasza:
Hát 4 év alatt elég kigyúrtnak mondom magam, és mások azt mondják hogy jóképű vagyok szóval nem, nem izgatna igazán :D
2013. márc. 14. 15:08
 15/23 A kérdező kommentje:
Jó, én is megkaptam már párszor, hogy hülyeségeket beszélek, mert a 'jó csaj' kategóriába tartozom, de én csak az átlagba sorolnám magam. Nincsenek nagy melleim és nincs olyan formás seggem sem, mint azokon a képeken, amiket a barátom nézeget.. Ezért hiába mondja, hogy én elég jó vagyok neki, elég nehéz elhinnem...
2013. márc. 14. 15:14
 16/23 anonim ***** válasza:
Hát pedig elhihetnéd, ahogy feljebb írtam én se azért nézek ilyet mert nem lenne nekem jó a bnőm. Ez ilyen férfi dolog vagy nemtudom >.>
2013. márc. 14. 15:16
 17/23 A kérdező kommentje:
Miért, te is a barátnőd előtt nézegeted őket?
2013. márc. 14. 15:19
 18/23 anonim ***** válasza:
Volt már rá példa. Meg telómon is van pár kép/videó, de nem szólt értük semmit. De azt is nagyon jól tudja hogy mikor éppen nem lehetünk együtt, akkor nem az ő profilképire szoktam a kicsapni a brét.
2013. márc. 14. 15:20
 19/23 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy velem van a baj..(?) ._.
2013. márc. 14. 15:25
 20/23 anonim ***** válasza:

Szerintem foloslegesen stresszeled magad. Csak egy plussz konfliktusforrast generalsz igy es senkinek nem lesz jobb. Ha szovateszed ha nem, akkor is meg fog nezni mast is, ez van. Veled van egyutt, szoval ugy szeret ahogy vagy es te kellesz neki. Egyszer en is rakerdeztem erre a baratomnal es mondta, hogy attol, hogy megnezi nem azt jelenti, hogy neki is olyan baratno kell. Ennyi...

20L

2013. márc. 14. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!