Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Annyira fáj, hogy férfi létemre sírtam miatta, és most is küszködök vele, és könnyezem miközben rá gondolok, pedig nem vagyok egy síros típus!
Annyira szeretem és akkorát csalódtam, most már tudom milyen az amikor összetörik valakinek a szíve.
Szóval ti mit csinálnátok, ha rájönnétek, hogy a barátnőtök egy szajha volt?
Nem pénzért csinálta, a történetet nem mesélem, de egy büdös ku*va volt.
Viszont ez a múlt, hozzám eddig pedig még jó volt, és nem csalt meg, bár ettől is tartok
25/F
Idővel majd feldolgozod, a lényeg, hogy ne marcangold magad emiatt, hanem tanulj belőle. Ne legyél ettől bizalmatlanabb az emberek felé, hanem tanuld meg, kiben és mi alapján tudsz megbízni. Az ilyen pofonok a legértékesebb leckék az ember életében. Ha okos vagy, akkor nagyot fejlődik az emberismereted.
A lényeg, hogy megértsd, hogy te ettől nem vagy kevesebb, maximum tapasztalatlanabb. Ha valamit nem szabad ilyenkor, az engedni, hogy az önbecsülésed rovására menjen a dolog. Sokan ilyenkor a csalódottság miatt kiégnek, elzárkóznak és elkezdenek süllyedni. Nem szabad! Gondold át a történteket, értsd meg, hol hibáztál (ha hibáztál) és éld tovább az életed. Idővel fel fogod dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!