Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha neten ismedkedtek és találtok egy szép lányt. Megbeszéltek egy talit és a talin veszed észre hogy a lánynak furán állnak az első fogai. Mit csinálnátok?
semmit
miért mit kéne :kiverni neki a fogait??
mi számit furának?
Ha a lányt zavarja akkor elöbb utobb ugyis megcsináltatja ha nagyon rosz ha meg nem zavarja akkor meg velszeg olyan kis mértékről besézlünk ami meg szóra sem érdemes
Úgy értem attól még össze jönnétek a lányal? :)
Vagy már tudjátok hogy második randitok már nem is lesz? :'(
nem csak a foga számít mert akkor vennék egy protkót:)))
egészében kellene nézned
de ha csak mutogatásra kell akkor keress egy Barbi baba típust
Hibátlan ember nincs! Kérdés, hogy te mit tudsz elfogadni.
Ezért nem jó a neten való hosszú beszélgetés, mert tévesen egy elképzelt ember lesz szimpatikus a számodra, és a találkozáskor derül ki, hogy csak egy melle van, az is a hátából nő ki. Kérdés, hogy mi az, amit még elfogadsz. Szerintem minden esetben a szimpátia a fontos. Én ismerek egy sánta embert, aki most nősült, és kb egy éve ismerkedett meg a lánnyal. Megszerették egymást, mer a férfi szórakoztató, kedves és értékes egy ember. Ezt a lány értékelni tudta. és úgy gondolja, hogy ezzel a férfivel le tudja élni az életét, és családot tud alakítani. Megszerették egymást. Nem az első látásra, de hosszabb ismerkedés után mindketten szimpatikusnak találták a másikat.
Ha téged zavar a foga, akkor ne randizz velem mert a lánynak nagyon rossz érzés, ha látszólag elfogadják, de a kapcsolat alatt mindig felróják a hibáját.
A fog javítható, de nem azzal kezdeném.
Egyébként van egy barátnőm, akinek történetesen elég nagyok az első fogai, érdekesen néz ki, még is nagyon szeretjük őt, a fiújával együtt, aki úgy ahogy van ragaszkodik is hozzá.
Testi hibával is lehet tökéletes a kapcsolat, és a leg baróbb emberek is otthagyják egymást, ha nem szimpatizálnak egymással.
Még annyit az előzőhöz, hogy ha személyes találkozáskor ismered meg a lányt, vagy fiút, rögtön látod, hogy tettszik, vagy nem . Zavar e a kapa fog, vagy nem.
Ha a neten sokáig beszélgettek, kialakul egy elképzelés, és a találkozáskor csalódás ér még akkor is, ha egyébként az életben összejönnél vele, mert kialakult elképzelés omlik össze a találkozáskor. Ezért célszerű egy rövid ismerkedés után személyesen megismerkedni egymással.
Semmit... így nőttek a fogai. Majd ha már közelebb kerültünk egymáshoz, akkor talán mondanám neki, hogy legyen fogszabályzója, de csak ha tényleg nagyon össze-vissza állnak! :)
Mondjuk akkor nekem is kéne, de nem lenne gond, mert tényleg szebb egy mosoly szép fogsorral! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!