Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megégetett az első igazi szerelem? Ma is boldogan gondolsz rá?
Az első igen, de a második hamar elfelejtette velem.
De nem volt még olyan teljesen 'húú' kapcsolatom, amire boldogan gondolnék vissza.. na de talán majd most:)
Nekem az első és az összes nagy lila ködös szerelem viszonzatlan volt, bunkóskodott is velem egyik másik... De attól nem gondolok rá úgy, hogy de rossz volt, hanem hogy na ilyen is volt és némelyiken nagyon jókat röhögök azóta is, mert visszagondolva vicces. Mindegyikre úgy gondolok vissza, hogy tapasztalatot szereztem általa. Ha nem is olyan nagyot, de mégis valamit.
Megégetni az első párkapcsolatban sikerült magam, de az nem volt szerelem...
Engem nagyon.
Közénk a 26 év korkülönbség állt.Ennek ellenére 4 évig voltunk együtt,és nagyon fájó volt belátni,hogy nem működik.De egyszerűen én nem tudtam 30 évesen úgy élni,mintha már majdnem 60 lennék,és viszont.
Ennek már majdnem 10 éve,de nem tudjuk egymást elfelejteni azóta sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!