Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti mit csinálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AttilaAtilla kérdése:

Lányok ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Lányok ti mit csinálnátok ha a barátotok megkérne titeket hogy hagyjátok abba a cigit?21 éves fiú vagyok a barátnőm rászokott a cigire és engem nagyon zavar mert büdös is a füst de ez még oké,viszont amikor megcsókol nagyon rossz érzés.Már többször mondtam neki hogy ezt én nem fogom így sokáig csinálni de most jött el az idő hogy teljesen elegem legyen,ha nem hagyja abba én szakítok vele.Szerintetek velem van a baj hogy beleuntam az egészbe?És mindennél jobban szeret azt mondja ehhez képest inkább a cigit választaná mint engem...
2013. febr. 28. 18:15
 1/8 gelazso ***** válasza:
a cigit akkor is abba kellene hagyni ha senki nem mondja
2013. febr. 28. 18:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Eleve nem kezdenék el cigizni.

Inkább a te helyedbe tudnám elképzelni magam. Egyszer kétszer kijelenteném hogy hagyja abba, ha nem teszi, szakítanék.

2013. febr. 28. 18:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Mond ezt neki: Utolsó lehetőséged van: Leszoksz a cigiről vagy elvesztesz. Biztos leszokik ha fontos vagy neki,ha nem akkor hagyd ott mint kutya a sz*rát..
2013. febr. 28. 18:17
 4/8 A kérdező kommentje:
ha a szakításra célzok akkor egyből azt mondja hogy zsarolom meg olyanokat hogy korlátozni akarom. :(
2013. febr. 28. 18:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha miattad sem szokik le a dohányzásról, pedig megkéred rá, akkor nem érdemes vele törődni, szakítani kell.
2013. febr. 28. 18:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is le tudtam szokni, és a páromat választani helyette. Pedig én is úgy voltam az elején, hogy nem szokok le, hisz nekem így jó. De addig addig mondogatta, hogy büdös vagyok (na jó, nem így, csak utalva) hogy engem meg ez zavart, és egyre kevesebbet gyújtottam rá, majd szépen elhagytam. Nem teljesen, hiszen ha elmegyünk bulizni, és fogyasztok alkoholt (kb. 1-2 havonta van) akkor persze rágyújtok, de ezt ki lehet bírni.

Kérdezd meg, hogy miért választaná a cigit helyetted? Talán a cigi fog neki virágot meg csokit venni? A cigi meg fogja csókolni? A cigivel el tud menni moziba? A cigi fogja étterembe vinni? A cigi fogja eltartani? Stb.. ne idegesen csak viccesen kérdezd meg tőle..

De ha ennyire ragaszkodik a cigihez, és pár hét kérlelés után sem hajlandó változtatni, én szakítanék, és hozzátenném, hogy akkor keressen egy büdös bagós palit magának..

23N

2013. febr. 28. 18:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Mondd meg hogy nem zsarolod, egyszerűen egy cigissel nem akarsz együtt lenni és azért szeretted volna tájékoztatni, hogy ne mondhassa, hogy nem tudta... Aztán többet ne mondd neki, de szakíts...
2013. febr. 28. 18:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, de engem pl. nem zavar ha a pasim cigizik.

Kérd meg, vagy vegyél neki Te NEM büdös cigit. Olyan is van már nem is egy..!!

2013. febr. 28. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!