Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit csinálnátok?
Eleve nem kezdenék el cigizni.
Inkább a te helyedbe tudnám elképzelni magam. Egyszer kétszer kijelenteném hogy hagyja abba, ha nem teszi, szakítanék.
Én is le tudtam szokni, és a páromat választani helyette. Pedig én is úgy voltam az elején, hogy nem szokok le, hisz nekem így jó. De addig addig mondogatta, hogy büdös vagyok (na jó, nem így, csak utalva) hogy engem meg ez zavart, és egyre kevesebbet gyújtottam rá, majd szépen elhagytam. Nem teljesen, hiszen ha elmegyünk bulizni, és fogyasztok alkoholt (kb. 1-2 havonta van) akkor persze rágyújtok, de ezt ki lehet bírni.
Kérdezd meg, hogy miért választaná a cigit helyetted? Talán a cigi fog neki virágot meg csokit venni? A cigi meg fogja csókolni? A cigivel el tud menni moziba? A cigi fogja étterembe vinni? A cigi fogja eltartani? Stb.. ne idegesen csak viccesen kérdezd meg tőle..
De ha ennyire ragaszkodik a cigihez, és pár hét kérlelés után sem hajlandó változtatni, én szakítanék, és hozzátenném, hogy akkor keressen egy büdös bagós palit magának..
23N
Én lány vagyok, de engem pl. nem zavar ha a pasim cigizik.
Kérd meg, vagy vegyél neki Te NEM büdös cigit. Olyan is van már nem is egy..!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!