Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok,Középiskolás és van egy lány az évfolyamban aki tetszik nekem, viszont nem ismerjük egymást. A nevét tudom,ennyi. Mit tegyek hogy megismerjük egymást, majd történjen más s? Végülis nem mehetek oda hozzá és hìvhatom el valahova...Hogyan kezdjek bele? Tudtok mondani pl. szituációkat mi legyen az első megszólítás? Kérlek segítsetek!2013. febr. 20. 18:04
1/4 anonim válasza:
Sok fiatal :D. Egy osztálytárssal azért nem olyan nehéz egy beszélgetés kezdeményezése. "Szia, kérdezd meg mi van vele, mi volt a lecke, hogyan kell azt megcsinálni" Nem olyan bonyolult. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Nem osztálytársam, csak évfolyamtársam ő is 9.es csak B-s
2013. febr. 20. 18:31
3/4 anonim válasza:
Segíthetek, de akkor beszámolót kérek :D
4/4 anonim válasza:
azt hittem rólam van szó.. xDD na m1 :D
am meg.... próbálj meg barátkozni vele elsőnek. szünetekben légy vele..stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!