Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy osztálytársamba, a probléma csak annyi, hogy kiderült van valakije. Nagyon szeretem őt, folyton hiányzik, legszívesebben egész nap vele lennék. Úgy érzem én sem vagyok számára közömbös. Szerintetek érdemes lenne nála bepróbálkozni? Tudom szemét dolog egy kapcsolatba belerondítani, de ez most pillanatnyilag egy cseppet sem érdekel.
2013. febr. 12. 22:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Osztálytárssal hülyeség is kezdeni legtöbbször.
2013. febr. 12. 23:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk már kisgyerekek, felnőtt suliba járunk :), és oda se minden nap..
2013. febr. 12. 23:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Házinyúlra nem lövünk.
2013. febr. 12. 23:08
 4/5 anonim ***** válasza:

"Tudom szemét dolog egy kapcsolatba belerondítani, de ez most pillanatnyilag egy cseppet sem érdekel."

gratulálok, ez vagy te.

2013. febr. 13. 09:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Figyelj.. én is ebbe a helyzetbe vagyok, van egy lány, akit szeretek, és a pasija az osztálytársam...

Mellesleg a lány is szeret engem...jobban mint a barátját...

De ettől én még észnél vagyok, és nem hagyom hogy miattam tönkre menjen a haverom kapcsolata.. pont ma fogok véget vetni ennek a titkos kapcsolatnak.. fáj-fáj, de ez a helyes...ha leszarod hogy mit mondunk, akkor meg ne kérdezz.. ennyi...

2013. febr. 13. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!