Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most komolyan, Ti mit tennétek?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan, Ti mit tennétek?!

Figyelt kérdés

Lassan 4 éve vagyunk együtt a párommal. Van két gyönyörű szép és okos lányunk. Igazából valahol feleslegesnek találom feltenni ezt a kérdést mert elvileg Én sem vok hüllye de mind1... szal boldogan éldegélünk meg minden rendben 1 dolgot kivéve...azt a fajta Szerelmi kapcsolatot,ami én és a párom között van. Amikor összejöttünk,talán 1-2 vagy legyen3 hónapig tök szép és jó volt minden...mivel nem ma jöttem le a falvédőről tudom,hogy egy kapcsolat változik és ezt nem kell feltétlenül rosszul felvenni,,,hanem inkább úgy,hogy komolyodik...ami persze nem baj. De itt másról van szó...egyszerűen totál megváltozott,totál idegbajos lett...csomoszór összevesztünk már,nem 1x külön akartunk menni (leginkább én érthető módon mivel nyugodt életet akarok) de mindig adja a szépet meg a jót ...mindig megvárja míg összepakolok aztán kiderül,hogy szeret...aztán vannka napok mikor tényleg úgy látom ,hogy szeret de nagy átlagban leginkább az megy,hogy visszaszájal meg ilyesmi...és ha próbálok férfiasan rászolni,akkor szétaláz,hogy kussoljak be meg ilyenek. most komolyan srácok haggyuk a gyerekes dolgokat,hogy így meg úgy ott hagynám...komoly válaszokra lennék kíváncsi...ebben a helyzetben ki meddig bírná még idegekkel? akárhogy is ott a 2 gyerek,de gyerek miatt nem fogok vele maradni . imádom őket,és a párom is szeretem ,de ez már egyszerűen szánalmas. mi a fa@nak vagyunk együtt,ha ez megy mindig?senki sem tökéletes,de úgy gondolom,hogy egy pasinak ÁLLANDÓAN visszaszájalni és úgy,hogy tényleg ránézel a csajra és lese@szarja,hogy téged mint pasit ezzel megaláz és bánt is..azért ez dúrva nem??lányok Ti mit gondoltok erről?

24/F

2013. márc. 14. 12:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs olyan pasi aki uralkodó nőt akar magának,vagyis nem hinném,hogy ez lenne a jellemző.Az én párom pl olyan,hogy kikéri a véleményem,mondok vmit,erre Ő,az baromság,az nem úgy van.Magyarán,végül mégiscsak Ő dönt.Ezt hívják egoizmusnak és önzőségnek!Lehetsz Te bármilyen vele,neki semmi sem jó.Akkor minek él veled?Nem értem:(
2013. márc. 14. 12:38
 22/71 anonim ***** válasza:

"Szerintem nincs olyan pasi aki uralkodó nőt akar magának" - pedig vannak ilyenek.

Ez a masszírozás dolog elég fura... ezeket egy működő kapcsolatban meg lehetne beszélni, hogy ki mire vágyik, pl. "szívességjegyeket" adni a másiknak, amit tetszőlegesen beválthat. Lehetne egy jópofa játék is ebből... ehelyett mi van? Elvárások, elvárások, elvárások. Adni is meg kellene tudni tanulni, és utána jöhetnek az elvárások is!

2013. márc. 14. 12:40
 23/71 anonim ***** válasza:

Én nem elvárok,csak szerintem az lenne a normális,ha adsz,akkor kapsz is,nem hinném,hogy mindig kérni kell,van mikor magától kellene,hogy jöjjön a dolog.Szerintem az lenne a természetes.

Sok a párkapcsolati defekt,sokszor a pasik és a nők csúnyán elbeszélnek egymás mellett,csak szidják egymást,holott tán azt kellene eldönteni,hogy akarnak e tovább együtt élni,avagy csak egymás idegeit gyilkolják tök fölöslegesen.

2013. márc. 14. 12:43
 24/71 A kérdező kommentje:
uh :D gyerekek nemár....csak a masszírozást kértem meg 4év alattt meg annyit,hogy beszélje velem normálisan,ennyi :D ez olyan sok? nem szoktam kérni és sokszor még elfogadni sem mertn em az a típus vagyok....ő meg nem az a típus,aki érzelmileg adna bármit is..kötelességeit maximálisan elvégzi ez tényleg 5/5. de ennyi...ha a kapcsiról van szó,arról,hogy igenis neki is bekéne néha látnia ezt-azt...áááá :D még nem is érdekelne,de az,hogy kommenteli és szájalgat meg olyan szavakat használ velem szemben,hogy ihajj....ez nálam már nem menő..én ezt egy nőtől egy percig sem fogom elviselni...sokszor még poénos meg vices sis amikor egy nő ideges....csak kérdés kinél..egy nőnél,vagy egy idegbajos nőnél...
2013. márc. 14. 12:49
 25/71 A kérdező kommentje:
23-as,köszönöm ! valahogy ebben látok reális választ! :)
2013. márc. 14. 12:50
 26/71 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan erről van szó, hogy a kapcsolatok 99%-a a következőről szól:

-minden hibáját naponta elsorolom a másiknak (a pozitív tulajdonságait, amiért amúgy összejöttem vele, azokat nem mondom, mert hát úgyis tudja... vagy mégsem?)

-van egy idealizált képem, hogy milyennek kellene lennie egy kapcsolatnak (de tényleg tisztában vagyok azzal, hogy mit szeretnék)

-a valós igényeimet (pl. szeretnék több összebújást, beszélgetést, vagy éppen csendet) nem mondom ki, mert vagy nem vagyok vele tisztában, vagy elvárom, hogy a másik tudja

-felszínesen beszélgetünk, nem a fontos dolgokról

-a kis szabadidőmet hülyeségekre cseszem el, ahelyett, hogy a párommal kommunikálnék, vagy kedveskednék neki picit

Játszmák, játszmák, játszmák. A párkapcsolatokat meg kell tanulni. És lehet a másiktól várni a változást, de... ha NEKEM nem jó így, akkor nekem kell változtatni is! Különben egy ördögi körbe megyünk bele.

2013. márc. 14. 12:52
 27/71 anonim ***** válasza:

Kérdező: te is csak azt hallod meg, amit meg szeretnél hallani. Nem adok neked igazat, mert a férjem dettó ugyanilyen volt, mint te...

Most már egy új kapcsolatban van ugyanilyen helyzetben....

Ha te csak a másikat hibáztatod, és te nem vagy hajlandó picit magadba nézni, akkor megette a fene... az élet újra és újra fel fogja adni ugyanazokat a leckéket!

2013. márc. 14. 12:54
 28/71 anonim ***** válasza:

Sajnos tudom miről írsz,mert nálunk ugyanez a helyzet.

A háztartást le a kalappal,tökéletesen rendezi.Persze tegyük hozzá én sem az a fajta vagyok,aki hazamegy levágódom a tévé elé kezemben a sörrel,hanem amit kell,csinálom én is.Nagyon sokszor együtt vásárolunk,főzni a legtöbbször együtt főzünk stb. Én veszekedést sosem kezdeményezek,mert eleve gyűlölöm a veszekedést,ha veszekedésre kerül a sor,akkor azt minden esetben Ő kezdi.És amit Te is írsz,olyan gusztustalan,alpári módon beszél,mintha a seggéből rángatott volna ki.Nem értem,full gáz!!!!!

2013. márc. 14. 12:56
 29/71 anonim ***** válasza:
Ez baromság,mert pl én más nőnél nem tapasztaltam ezt a fajta viselkedést!!!!
2013. márc. 14. 12:57
 30/71 A kérdező kommentje:
na ácsi :D ez meredek volt..ugyanis nálunk totál ez a probléma,de nem részemről. én pasi létemre nagyon sokszor megalázkodtam a kapcsink előtt..mindig én adtam neki esélyt....és mindig ő dobált ki xd ennyi. ha összeveszünk,ő SOHA nem képes azt mondani,hogy neharagudj vagy bocsánat....belátni dolgokat meg pláne nemfog a büdös életben....még akkor sem,ha már 10 ember röhögne rajta,hogy héj vedd már észre magad...inkább szájal és mindenáron neki legyen igaza....nagyon nem jó ez így...mert engem ez meg nagyon idegesít...nem túlzok,ez kb. olyan,hogy eltörök egy poharat és totálisan kikészítem a párom,hogy erről ő tehet..na ilyesmi megy nálunk..szerintetek normális lennék ha ezt tenném? nem hiszem...
2013. márc. 14. 12:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!