Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most komolyan, Ti mit tennétek?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan, Ti mit tennétek?!

Figyelt kérdés

Lassan 4 éve vagyunk együtt a párommal. Van két gyönyörű szép és okos lányunk. Igazából valahol feleslegesnek találom feltenni ezt a kérdést mert elvileg Én sem vok hüllye de mind1... szal boldogan éldegélünk meg minden rendben 1 dolgot kivéve...azt a fajta Szerelmi kapcsolatot,ami én és a párom között van. Amikor összejöttünk,talán 1-2 vagy legyen3 hónapig tök szép és jó volt minden...mivel nem ma jöttem le a falvédőről tudom,hogy egy kapcsolat változik és ezt nem kell feltétlenül rosszul felvenni,,,hanem inkább úgy,hogy komolyodik...ami persze nem baj. De itt másról van szó...egyszerűen totál megváltozott,totál idegbajos lett...csomoszór összevesztünk már,nem 1x külön akartunk menni (leginkább én érthető módon mivel nyugodt életet akarok) de mindig adja a szépet meg a jót ...mindig megvárja míg összepakolok aztán kiderül,hogy szeret...aztán vannka napok mikor tényleg úgy látom ,hogy szeret de nagy átlagban leginkább az megy,hogy visszaszájal meg ilyesmi...és ha próbálok férfiasan rászolni,akkor szétaláz,hogy kussoljak be meg ilyenek. most komolyan srácok haggyuk a gyerekes dolgokat,hogy így meg úgy ott hagynám...komoly válaszokra lennék kíváncsi...ebben a helyzetben ki meddig bírná még idegekkel? akárhogy is ott a 2 gyerek,de gyerek miatt nem fogok vele maradni . imádom őket,és a párom is szeretem ,de ez már egyszerűen szánalmas. mi a fa@nak vagyunk együtt,ha ez megy mindig?senki sem tökéletes,de úgy gondolom,hogy egy pasinak ÁLLANDÓAN visszaszájalni és úgy,hogy tényleg ránézel a csajra és lese@szarja,hogy téged mint pasit ezzel megaláz és bánt is..azért ez dúrva nem??lányok Ti mit gondoltok erről?

24/F

2013. márc. 14. 12:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
2013. márc. 14. 12:18
 2/71 anonim válasza:
Egy kiadós beszélgetés nem ártana,mert elvileg mindig visszajön.Talán ő maga sem tudja mit szeretne és hogyan.Mi általában a vita tárgya?
 3/71 anonim ***** válasza:
Üdv a XXI.század egyenjogú társadalmában,ahol sajnos a nők is és a pasik is átestek a ló túloldalára!!! Norbi 36
 4/71 A kérdező kommentje:
Beszélgetés? Kizárva...volt,hogy már saját magam "változtattam" meg csak miatta órákra,napokra,percekre,hogy egy lehetetlen beszélgetést összetudjunk hozni. Kizárt...már csak azért is,mert jön a tipikus szöveggel: hagyámá,leszarom nem érdekel...
2013. márc. 14. 12:20
 5/71 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor viselkedtem így a volt párommal, mikor már hónapok óta nem volt hozzám egy szép szava. Nem dicsért meg soha, nem vette észre, ha klassz a hajam, vagy ha lelkemet kiköpve kisikáltam az egész pecót. Volt, hogy órákig készülődtem, sminkeltem, szépen felöltöztem, hátha majd most kedves lesz, bókol, kényeztet, de semmi. Régen TV-zés közben este meg szokta nyomkodni a talpamat, aztán ez is elmaradt. Egyre kevesebb volt az érintés (nem a szexre gondolok). Már nem mondta, hogy "baba, cica, kicsim".. Megutáltam. Bunkóztam vele. Lehet a Te asszonykádnak is "csak" ez a baja :)
2013. márc. 14. 12:21
 6/71 anonim ***** válasza:
na most ezt add elo neki is vagy olvastasd el vele, aztán vagy változtat vagy pakolsz és otthagyod .kész!
2013. márc. 14. 12:21
 7/71 anonim ***** válasza:

Miért nem szólhatna vissza,ha pl. lehet,hogy jogosan teszi?

"Én sem vok hüllye de mind1"

No comment.

2013. márc. 14. 12:22
 8/71 anonim ***** válasza:

Gyanítom, hogy a beszélgetés abból áll, hogy a szemére veted, hogy nem tetszik a viselkedése. Ez pedig nem beszélgetés, hanem van erre egy szakkifejezés: játszma.

Kérdezd inkább meg, hogy mire vágyik. Mit szeretne.

Mondd el, hogy TE mit érzel, amikor így beszél veled. Őszintén, nem hibáztatva, hanem az érzéseidről beszélj.

Ezek alapvető pszichológiai praktikák, és ha nem megy, akkor párterápia.

2013. márc. 14. 12:23
 9/71 A kérdező kommentje:
de azt is oda írtam,hogy senki sem tökéletes ahogy én sem...de úgy gondolom,hogy attól ne cserélődjön már meg egy nő-pasi szerep a családban,mert az elég gáz ;)
2013. márc. 14. 12:24
 10/71 anonim válasza:

2. vagyok.

Abba azért bele kell gondolni,hogy ez a gyerekeknek mennyire lesz jó!Értem én,hogy állandóan felteszed magadnak ezeket a kérdéseket de talán már meg is válaszoltad magadnak őket rég.

2013. márc. 14. 12:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!