Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most komolyan, Ti mit tennétek?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan, Ti mit tennétek?!

Figyelt kérdés

Lassan 4 éve vagyunk együtt a párommal. Van két gyönyörű szép és okos lányunk. Igazából valahol feleslegesnek találom feltenni ezt a kérdést mert elvileg Én sem vok hüllye de mind1... szal boldogan éldegélünk meg minden rendben 1 dolgot kivéve...azt a fajta Szerelmi kapcsolatot,ami én és a párom között van. Amikor összejöttünk,talán 1-2 vagy legyen3 hónapig tök szép és jó volt minden...mivel nem ma jöttem le a falvédőről tudom,hogy egy kapcsolat változik és ezt nem kell feltétlenül rosszul felvenni,,,hanem inkább úgy,hogy komolyodik...ami persze nem baj. De itt másról van szó...egyszerűen totál megváltozott,totál idegbajos lett...csomoszór összevesztünk már,nem 1x külön akartunk menni (leginkább én érthető módon mivel nyugodt életet akarok) de mindig adja a szépet meg a jót ...mindig megvárja míg összepakolok aztán kiderül,hogy szeret...aztán vannka napok mikor tényleg úgy látom ,hogy szeret de nagy átlagban leginkább az megy,hogy visszaszájal meg ilyesmi...és ha próbálok férfiasan rászolni,akkor szétaláz,hogy kussoljak be meg ilyenek. most komolyan srácok haggyuk a gyerekes dolgokat,hogy így meg úgy ott hagynám...komoly válaszokra lennék kíváncsi...ebben a helyzetben ki meddig bírná még idegekkel? akárhogy is ott a 2 gyerek,de gyerek miatt nem fogok vele maradni . imádom őket,és a párom is szeretem ,de ez már egyszerűen szánalmas. mi a fa@nak vagyunk együtt,ha ez megy mindig?senki sem tökéletes,de úgy gondolom,hogy egy pasinak ÁLLANDÓAN visszaszájalni és úgy,hogy tényleg ránézel a csajra és lese@szarja,hogy téged mint pasit ezzel megaláz és bánt is..azért ez dúrva nem??lányok Ti mit gondoltok erről?

24/F

2013. márc. 14. 12:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
*miért ne
2013. márc. 14. 12:24
 12/71 anonim ***** válasza:

a két gyerek nem tudom mekkora, sőt nem is nagy a korkülönbség

az a másik leírtad, hogy nagyjából 3 hónap volt a legjobb, nem tudom utána mi történt, viszont ez nem fog menni, egyáltalán nem

bocs, de visszaszájalni? hát tudod az én kölkeim nem teszik meg, de felnőttek között ez nem így van

a lényeg, mond meg v beszél Veled v mész, de mond meg nem táncolsz vissza, komolyan, mert egy párszor eljátszottad, ezért tudja nem mész el, ez csak tanács N

2013. márc. 14. 12:24
 13/71 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolatban ne várj többet vissza, mint amit adsz.. ENNYI!!! Akció - reakció..
2013. márc. 14. 12:26
 14/71 A kérdező kommentje:

hagyuk már :D néz egy sorozatot,a pasi elsírja magát a nő miatt benne : jaj szegény,úristen szegénykém egyem meg aranyos....

én nagyon ritkán sírok,pl. amikor apám meghalt meg mellette talán 3-4x de akkor nagyon....és akkor is akármilyen hihetetlen,LESZAR. ALÁZ,PORIG ALÁZ bazeg..hihetetlen én még így nőt pasival szemben nem láttam..ezek után mond azt,hogy én egy olyan pasi vagyok,aki nem próbálta meg türelemmel,szerelemmel és szép szavakkal leültetni beszélgetni....

2013. márc. 14. 12:26
 15/71 anonim ***** válasza:
89%

"attól ne cserélődjön már meg egy nő-pasi szerep a családban,mert az elég gáz"

Szóval ez a gond... nos, én valamivel idősebb vagyok és nő vagyok. Tudod, mi nők nagyon szeretjük, ha alárendelhetjük magunkat egy pasinak, de ez csak akkor megy nekünk, ha a pasi úgy viselkedik. Határozott, férfias. Nem uralkodni akar, hanem azt érezzük, hogy rábízhatjuk magunkat. Tudjuk tisztelni, felnézni rá. Mi nők erre vágyunk. Ehhez az kell, hogy azt érezzük, hogy igen, ez a pasi tudja, mit akar, és el is éri. Akkor önként és szívesen rendeljük alá magunkat.

Az viszont szánalmas, amikor egy férfi azért pattog, hogy márpedig ő akar az úr lenni a háznál, de közben meg úgy viselkedik, mint egy óvodás gyerek.

Tessék úgy viselkedni, hogy a nő önként akarja magát alárendelni és akkor mindenki boldog lesz!

2013. márc. 14. 12:28
 16/71 anonim ***** válasza:

Az a gond,hogy ha ezt nem tudjátok megbeszélni,már sosem lesz jobb a helyzet,csak rosszabb!!!

Ha nem lehet vele megbeszélni,akkor nincs is miről a továbbiakban beszélnetek.

2013. márc. 14. 12:30
 17/71 anonim ***** válasza:

És mi van azokkal a nőkkel,akik irányítani akarják a pasit?

Akik nem tűrik,ha helyettük döntünk?Hmmm? Ott a pasi mégis hogy vegye fel a kesztyűt és hogy érje el,hogy a nő felnézzen rá?

2013. márc. 14. 12:32
 18/71 A kérdező kommentje:
nemtom én ezt leírni,együtt kéne vele élnetek és akkor rájönnétek :) ennyi. nemtok írni tényleg többet. most mit írjak? hogy mindig azt hiszi neki van igaza? és miért? könyörgök 1éve,hogy 15órás meló után masszírozza meg a hátam mert jól esne..hallod? őő?dehogy masszírozza. :D soroljam még? igen,én masszíroztam már.még mielőtt megkérdezné most valaki. és akkor ez csak a masszírozás...tegnap megkértem mossa meg a hátam de pont közbe jött ki rágyújtani...erre benyögi,hogy sajnálja,de már meggyújtotta acigit...most ez komoly bazeg?aztán végülis nagy szájhúzással oda jött megmosni...ne soroljam már...
2013. márc. 14. 12:33
 19/71 anonim ***** válasza:

# 17: Nem tagadom, hogy vannak ilyen nők. De valójában kevés! És nyilván egy párkapcsolat választás kérdése is, tehát aki uralkodó nőtípust választ magának, az utána ne panaszkodjon, hogy uralkodik is.

Az esetek túlnyomó részében arról van szó, hogy a férfi nem tud férfiként viselkedni (pl. döntésképtelen a hétköznapokban, tehát még azt is megkérdezi, hogy hova menjünk, milyen programot szeretnék, stb.). Ilyenkor a nő óhatatlanul átveszi az irányítást.

Mi nők azt szeretnénk, hogy a pasi irányítson úgy, hogy mi közben jól érezzük magunkat. Tehát pl. találjon ki olyan programot, ami kedvünkre való. Ilyen apróságokon (is) múlik. De egy házasságban millió ilyen apróság van, és ha azt látom, hogy egy pasi tutyimutyi, akkor valóban át fogom venni az irányítást úgy, hogy valójában nagyon rosszul érzem magam erről, mert én szeretnék gyenge NŐ lenni.

2013. márc. 14. 12:35
 20/71 anonim ***** válasza:
Nálunk abban hasonló a helyzet,hogy megkér,hogy masszírozzam meg őt,én megteszem,de ő pl sosem ajánlja fel ugyanezt nekem.
2013. márc. 14. 12:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!