Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szakítotok akkor azt mennyire gondoljátok komolyan? És miért bánják meg olyan sokan?
Az ismerettségi körömben nem egy olyan embert ismerek aki kidobta a bnőjét/barátját és utána rá pár hónapra vagy netán évre jöttek rá nekik mégis a előző párjuk kell.
Miért van ez? :-D
Szerintem, azért bánják meg olyan sokan a szakítást és legszívesebben vissza mennének a volt párjukhoz,mert rájönnek arra ,hogy a
(saját szaruk mégsem olyan vagy annyira büdös mint a másé és ha már mindenképpen van szaga akkor inkább a sajátját szagolja)
volt kapcsolatuk problémáira jobb és könnyebb megoldást is lehetett volna találni mint a válás! Rájönnek arra ,hogy tökéletes kapcsolat, ahol semmi gond,probléma,igény,megoldandó ki hívás,stb.nincs ,olyan nem létezik!
(mint ahogy olyan sem létezik ,hogy a gazdagság, minden gondot,problémát,stb. megold. Azaz nincs "tökéletes" gazdagság sem,mindig kel a több és jobb,szebb,stb.)
És akkor már inkább javították volna ki a volt kapcsolatban lévő problémákat,gondokat, mint az újonnan létesített kapcsolatban, ismeretlenül de sorban jövő gondokat,problémákat,hiányosságokat,stb. amik a "lila köd" elszállása után kezdenek elő jönni.
Szerintem.
Fogalmam sincs, miért csinálják.. Nekem a pasim még a legelején megmondta, hogy amióta az előző barátnője megcsalta, azóta nem tud ilyen téren elnéző lenni. Utána egyből szakítana, akármennyire szeret is. Egyik barátnőmet viszont egyszer már megcsalta a pasija, de végülis együtt maradtak, így a srác megígérte a csajnak, hogy ő is megcsalhatja egyszer.. :D
Szóval ilyen szinten más az emberek hozzáállása. Mindenki masképpen értékeli a szakítás súlyát. Van, aki azt hiszi, bármikor helyre lehet hozni, és van, akinek egy életre szól
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!