Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan higgyem el ezt?
Figyelt kérdés
A barátommal szakítottunk 1 hónap se volt kb és én megnéztem a telefonját és nem lépett ki facebookból és néztem az üzeneteit ahol a haverjával egy munkatársukról beszéltek úgy volt hogy a heverja írta,hogy milyen szexi volt abban a kis shortban erre barátom: ne mondd mert kiverem..és mikor megkérdeztem ,hogy bejön-e neki mivel ezt írta azt mondta ,hogy nem jön be neki csak ezt írta h ne nézzék bu.zinak meg ,hogy most mit írt volna ,ha nekem mondd ilyet barátnőm egy pasiról aki nem jön be akkor azt mondom,hogy nekem nem jön be de nem hazudok neki..2013. márc. 10. 13:39
1/3 anonim válasza:
Ezen már teljesen kár rágódnod. Amúgy az benne van a pakliban hogy bepartizták azt a csajt:D:D
2/3 anonim válasza:
elég gusztustalan, hogy a pasid telefonját nézegeted. A helyében magyarázat nélkül küldtelek volna a francba, csak vártad volna, mikor indulhatsz már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!