Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne boruljak ki mindig?
Már megint rosszul vagyok,lassan fizkailag is.
Több mint 2 éve vagyunk együtt,egy ideje heti 3-4 napot fixen nálam alszik a párom.Imádom,ő is engem,nincs semmi egetrengető gond.Egészen addig amig ki nem lép az ajtómon.Olyankor kicsit elmegy az életkedvem,hiába lenne mivel,nem tudom magam lefoglalni,kell 1-2 óra mire "észheztérek",és elkezdek tanulni vagy akármit.
Most is ittaludt csütörtöktöl egyfolytában,tegnap egész nap ittvolt,reggel tőlem ment dolgozni is.Most este meg mondta hogy péntekig nem látom,mert melo után még dolga van (olyan amit gép előtt csinál,tehát még azt is látom,hogy otthon van,és késő éjszakáig gép előtt ül).
És szabály szerint hullik a könnyem,pedig tudom hogy csak 3 nap,meg nekem is van sok dolgom,és péntektől megint nálamlesz sokat,de akkoris.
(nem,neki nem nyigok,hagyom hagy csinálja a dolgát,nem hisztizek feleslegesen)
Ilyenkor hogy "beszéljem be" magamnak hogy ne menejn el az életkedvem,nem körülötte forog a világ (pedig az enyém joideje körülötte),de ez igy nemoké:S
22/L
Szia!
Én tudom mit érzel,én is így vagyok vele,alig találom a helyem,folyton hívnám stb...
Viszont én most nem is kereshetem őt,időt kért tőlem a kapcsinkal gond van :( és ezek a napok nehezek lesznek a számomra.Örülj inkább hogy tudod hogy veled lesz,és csak pár nap az egész.
Én is pontosan így érzek, ahogy Te! Én is nagyon ragaszkodó vagyok és szabály szerint odáig meg vissza vagyok a Barátomért. El sem tudom képzelni, mi lenne, ha Ő nem lenne nekem.
Nem igazán tudok tanácsot adni, de nekem az vált be, hogy bebeszéltem magamnak, hogy tanulnom kell, az az első, Ő mindig ott lesz mellettem, ha hiányzik felhívom (talán minden mpben hívhatnám), vagy ő hív.. És hamar eltelik az a pár nap, amíg nem látom... De nagyon hiányzik nekem is ilyenkor! :(
19/L
sosem "zaklatom",ha melozik akkor csak ha fontos,ha egyéb dolga van,akkor sem küldözgetek szerelmes smseket 10percenként,max meloközben 1-1 sms vagy email,azt igényli is,és ő is hiv/ir gyakran,de az akkorsem olyan
csak nehezen foglalom le magam,pedig van mivel,de nehéz
(ilyenkor de utálom a pénzt,és azt hogy nincs elég,anélkül felelőtlenség lenne összeköltözni még:( )
lehet, hogy nem fog tetszeni a válaszom.
szerintem örülj neki, hogy nem csak megszokásból vagytok együtt, mert ez sok más pároknál így van.
hétközben találkozz a barátnőiddel, intézd el a dolgaidat és így csak rá tudsz koncentrálni, ha találkoztok.
ha nem bírod ki 4 napig a barátod nélkül, akkor az veszélyes, mert függőségről szól. és az olyan kapcsolatok, melyek (bármelyik oldalról és bármilyen jellegű) függőségről szólnak, azok nem egészségesek.
neked nincs szükséged szabad térre?
lehet függőség,de inkább ilyen,mint pl drogfüggőség...
szabad tér? nem,nincs szükségem...mielőtt összejöttünk a létező összes szabad teret kitöltöttem és nem vágyom arra.Persze találkozok barátokkal,elvagyok,de az nemolyan
és persze,örülök hogy nemcsak megszokásbol vagyunk együtt,de akkoris rossz
Aranyos, tündérke lehetsz. De hagyd élni valóban kicsit.
Esetleg beszéld meg Vele, hogy amíg dolgozik, ott leszel Vele, de nem zavarod. Mittomén mellé ülsz, és olvasol, vagy rejtvényt fejtesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!