Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök! Szét esek aztán reménykedek. Mit csináljak? Help! Help!
Figyelt kérdés
Beleszerettem az egyik edzőtársamba
aki 17 éves...Evvel az a baj hogy én 14
vagyok,és nem tudom hogy még mindig
szereti-e a másik edzőtársamat akinek
most már barátja van...És nem tudom
hogy csak beképzelem magamnak vagy
tényleg így van,de úgy vettem észre
hogy többször felém pillantgat...És nem
tudom mit csináljak vagy hogyan
kezeljem ugyanis elég durva hangulat
ingadozásaim vannak...Az egyik
pillanatban boldog vagyok és
reménykedek,a másikban pedig szét
esek és azt kérdezgetem magamtól
hogyan lehetek ekkora ökör,mit
képzeltem magamról hogy valaha is
szeretni fog engem...
Kérlek segítsetek és normális válaszokat
adjatok! Nagyon kéne...
2013. márc. 13. 13:53
1/5 anonim válasza:
Kezdetnek mondjuk beszélgess vele többet mint eddig. Ne azon túráztasd az agyad hogy vagy mindent vagy semmit. Neki valószínűleg időre van szüksége hogy a másik lányt elfelejtse ha úgy érzed hogy még mindig szeretheti. Ha kedves leszel vele, de nem tolakodó, csak megmutatod hogy rád számíthat, akkor sokkal biztosabban fog feléd kacsintgatni mint ha egyből letámadod és bevallod neki hogy mit érzel. Legyél készenlétben, mutasd meg neki hogy számíthat rád, de ne fojtsd meg.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát meg probálom...hjaj
2013. márc. 13. 13:57
3/5 anonim válasza:
Állj a sarkadra és add tudomására hogy tetszik neked.Persze szépen lassan,csábos mosoly,vadító nézés.Ha visszamosolyog nyert ügyed van,de utána is csak szépen lassan közeledj felé.Ha mind ez megvan és valóban megtetszettél neki Ő fog lépni.Csak türelem :)
4/5 A kérdező kommentje:
Hát meg probálom...hjaj köszi :)
2013. márc. 13. 13:57
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. márc. 13. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!