Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök, mit csináljak? -->
Van egy lány akinek kb 2 hete megmondtam h full szerelmes vagyok belé... Ő azt mondta hogy még nem áll készen egy kapcsolatra(kb 2 hónapja szakított a egy palival) és most egy jó darabig nem akar semmit. Nos én ezt nem bírom elfogadni, folyton csak rá gondolok, és az idegesít a legjobban hogy azt sem tudom hogy érdemes-e küzdeni...
Ötleteket várok, barmoságoktól kíméljetek :)
F/17
egyszerűen nem bírok letenni róla, továbbrais aztszeretné hogy menjek el vele ide oda, de ez így kínzás számomra ...
friendzone -.-
Mondd meg neki teljesen egyértelműen, hogy te nem tudsz barátként nézni rá. Az is lehet, hogy csak kéreti magát és szeretné, hogy harcolj érte ne pedig elintézd annyival, hogy "szerelmes vagyok beléd", juj de jó akkor mostantól járunk.
Harcolj érte, elvégre mit veszíthetsz?
Nem friend. Inkább csak vésztartalék zóna. Ha nagyon kell neki valaki akkor előkap téged.
Bemásolok ide egy frappáns idézetet erre a jelenségre. Ez kb olyan, mintha elmennénk egy állásinterjúra, ahol azt mondják, hogy “Igen, ön minden követelménynek megfelelt, igazából ön a legalkalmasabb a munkára, de nem fogjuk felvenni. Viszont egy csomó, magánál sokkal rosszabb jelentkezőt fel fogunk venni, tulajdonképpen bárkit, csak magát nem. De ne keseredjen, rendszeres időközönként fel fogjuk hívni magát, hogy elpanaszoljuk, hogy az épp aktuális milyen rosszul végzi a munkáját és akár még tanácsot is fogunk öntől kérni. Köszönjük a jelentkezést.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!