Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Megőrülök!
Figyelt kérdés
Pénteken barátnőm bejelentette hogy szakítani fog... de azt hogy miért, csak személyesen mondja el. Hétfőn tudunk találkozni. Azóta egy percet nem tudtam aludni, most sem fogok... egyszerűen nem gondolok semmi másra... olyan idegi állapotban vagyok, hogy hihetetlen. És ez egészen hétfőig fog tartani. Semmi nem tereli el a figyelmem. Mit csináljak? Nem bírok várni, bele fogok őrülni... egyébként 2 éve együtt vagyunk. 17F2013. jan. 6. 00:56
1/4 anonim válasza:
Nem tudom miért kellett bejelentenie így előre akkor... direkt kínozni akar?
2/4 anonim válasza:
Büdös ribanc a barátnőd akkor... Ha tényleg nem tettél semmit meg semmi, akkor nyugodj meg és aludj semmit nem érdemel az a ribanc
3/4 Grim13 válasza:
@2: szebben magam sem írtam volna le !
ha a helyedben lennék én ott helyben közöltem volna velem hogy "nem vagyok kirúgva én mondok fel" 2 év után lehetne annyi gerinc benne hogy nem csinál ilyet ! kiváncsi lennék a kifogására ! mind1 teso egy képzeletbeli sörre meghívtalak !
4/4 Alexandra0908 válasza:
micsoda 'kedves lány...hihetetlen.
amúgy ne gondolkozz,próbáld meg elterelni a figyelmedet vmivel,mert ha folyamatosan ezen kattog az agyad akkor nekiállsz képzelődni is és bebeszéled magadnak,h.te rontottad el...beszélgess a barátaiddal,menjél el velük vmerre.ilyenkor csak ők a legjobb 'orvosságok. kitartás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!